Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Regia Aeronautica 1923-1946

Tämä selvä.Jätetään se sitten hyllyyn pölyntymään.
Viimeksi muokattu 9.2.2011 16:50
Okei, mukaan vaan. Koetan kasata 1/48 Classic Airframes IMAM Ro 37bis koneen.
Miten on aikataulun kanssa? Koska pitää olla valmista? Mulla ois Hasen 1/48 Macchi 202 Folgore kesken ja voisin sillä osallistua tähän.
Lainaus:
Miten on aikataulun kanssa?
Mitä mieltä te muut olette asiasta?
Oma ehdotukseni päättymispäivän suhteen olisi heinäkuun viimmeinen päivä. (31.7)
Miulla ei ole yhtäkään italialaiskonetta, eikä ollut silloin joskus nuorenakaan.

Osallistun hommaan 1:72 kokoluokan mallilla. En tiedä sen tarkemmin millä, pyrin valkkaamaan jonkun tuolta "paikallisesta". Mikäli sieltä ei näitä harvinaisempia löydy, niin sitten nettikaupasta vaikka Sparviero-pommari.
Anteeksi. On ihan pakko saivarrella ;)

Regia Aeronautica, kuninkaalliset Ilmavoimat, perustettiin vuonna 1923. Fasistisen sankarin Il Duce toimesta. Päättymisvuosi on toki tuo 1946, jolloin Italian kuningaskunta lakkautettiin.

Toki Italialla oli sotilaallisest ilmavoimat ennen vuotta 1923, mutta niitä ei tunnettu Regia Aeronauticana. Käsittääkseni heille kuuluu kyseenalainen kunnia ensimäisestä lentopommituksesta.

Hhhhmmm on melkoisen varmaa, että seuraavan puolen vuoden aikana minulta valmistuu jonkin italialainen lentokone. Ajattelin jopa tarjota Savoia S.81 tuohon aavikkoteemaan. Mutta mutta. Käsittääkseni kun ryhmärakentelun idea on laajentaa omia rajoja ja tehdä jotakin tavaomaisesta aihepiiristä poikkeavaa. Ja minä kun en tee juurikaan muita kuin Italialaisia sotakoneita. :D
Korjasin virheelliset tiedot. Tuli itselle vähän väärikäsitystä… siitä pahoittelut.
Mitä mieltä te muut olette, jos sallitaan lisäksi nuo italian -1923 aikaiset lentokeneet, ettei Mikkoa ja hänen malliaan jouduta rajaamaan pois tästä?
Viimeksi muokattu 11.2.2011 12:14
Koitan saada aikaan jotain mittakaavassa 1/72. Mahdollisia ovat bf 109 F-4, G-6 ja G-14.
kysymys mikä on anr?
Veeli kirjoitti:
kysymys mikä on anr?
Vastaus löytyy tuolta ylempää:
"Hmm, voi mennä saivartelun puolelle mutta käykö siis myös A.N.R. :n kalusto ? Eli Pohjois-Italian tasavallan ilmavoimien koneet 43-45 ?"