Pienoismallit.net

Pukinkontin saldoa

Revelin Tirpitz laiva 1/700 ja Ford Mustang 1/24. Nyt vaihtuu jossain vaiheessa vähän aihealueetkin kun tähän mennessä vain sotilaskalustoa oon rakennellut. Mutta iha hyvä että joutuu "pakosta" vaihtamaan aiheita niin ei kyllästy :)
Mitään muuta mallailuun liittyvää ei tullut kuin pensseleitä.Lisäksi kolme peliä xboxille, kännykkä, läppäri ja jotain pikkutavaraa.
Hävittäjälentäjät, talvi ja jatkosodassa kirja. Mahtavan näköinen oopus melkein 500 sivua. Nopeasti tuli jo selattua ja löyti heti mielenkiintoisia valokuvia.
Pari kirjaa: Taistelutoverit ja Suomen ilmasodan pikkujättiläinen, palanen aitoa suomalaista pommikonetta sodan ajalta eli se JK-254 riipus sekä ne pakolliset suklaat. Malleja en viitsinyt hankkia, niitä on jo ennestäänkin tarpeeksi.
Ihan suoraan malleihin liittyviä lahjoja ei tullut, mutta tuo Junnuriipus ja Ukkosen jyrinää -kirja kylläkin.
Täällä avataan lahjat vasta huomenna mutta itse laitoin sinne Hasegawan 1/72 English Electric Lightningin
Referenssiä sekä mallailuun että tuohon harrasteautoon, BMW:n historiikki. Samoin referenssi tähän mallailumajatalon remppaan, Talotohtori.
Pienoismallikamaa tuli 1/25 Ford Mustang GT 2005 ja maaleja, pensseli ja liimaa :) ennen sitä on kuitenkin tekemistä kun aikasemmatkin mallit pitäs saada pois alta
Pukki toi Trumpeterin 1/32 F-14b
60e, Airfixin suihkumoottorihärpäke, 80€ lahjakortti nuottikauppaan ja tänään ehkä jotain muuta