Pienoismallit.net

Petrin mallimyynti kiittää ja kuittaa 11.09.2007-31.12.2010

Plastic Models Import Petri Piira kiittää ja kuittaa haikeana asiakkaitaan mukavista vuosista. Tuhansia malleja tullut ja mennyt, jotakuinkin aina onnistunein kaupoin. Niin ne vuodet hujahtivat, alussa tilailtiin muutamaa mallia kerrallaan Vinceltä Modelsforsalesta ja nyt myöhemmin oli kolmenumeroisia määriä isoissa tukkulaatikoissa sieltä sun täältä.

Viimeinen erä on lähtövalmiina viimeiselle matkalle, eivät vaan kaikki mahtuneet kuvaan kun tuli katto vastaan.Varmaan moni ihmettelee miksi? Oma päätyöni vie nykyään paljon enemmän aikaa kuin aiemmin, tätä mallihommaa ei ole enää ehtinyt hoitaa kunnolla, listat olleet retuperällä ja tilauksia tullut tehtyä miten sattuu. En itse pitänyt siitä enkä halua ns. vasemmalla kädellä hoitaa tätä. Tästä eteenpäin kiusatkaa Turusen Jarkkoa

Se mistä olen ylpeä on se, että jo ensimmäisenä täytenä vuotena firman tilinpäätös kertoi "Liikevoittoa yli 10% liikevaihdosta" vaikka firmaa vasta "rakennettiin" silloin. Ei hullummin aloittelevalta yrittäjältä. Harmi vaan että aikojen saatossa alkoi kuulumaan monestakin suunnasta että meikän touhuja on enempi tai vähempi mustamaalattu selkäni takana, en mä tätä koskaan hauskanpidon takia tehnytkään, mutta mielekkyys ja "maku hommasta" alkoi menemään. Onneksi ei ole pakko jatkaa.

Mitä seuraavaksi?

Sähköpostiin tupsahti viestiä…
Lainaus:
Hi,

Listen, I'm not definitely committed, but how would you feel about working together on some sort of ****** site?

Basically, I would pay for the domain and host the site, you would post the kind of stuff you have been posting here. It's not hard to post details, but we would need to agree a set format.

It would use the same software as the main **** site and you might need to use Photoshop or similar for the header image.

Interested?
Ton lisäksi on vielä yksi oma projekti suunnitteilla. Eli todennäköisesti vapaa-aika ei tule nykyisestä lisääntymään :D

Petri Piira kiittää ja kuittaa ja toivottaa hyvää joulua ja uutta vuotta ja loppiaista ja pääsiäistä ja vappua ja juhannusta ja juokaa muumilimpparia kohtuudella.
Viimeksi muokattu 3.12.2010 18:56
Kiitokset myös täältäpäin sinne! Niinkuin monet ovat sanoneet: Oli ilo asioida kanssanne!
Voi harmin paikka! :(

Katsoin tuossa aiemmin päivällä tilausta sinulta, kun oli loppuunmyyntitarjous. Ja sitten käväsin muualla pari tuntia ja nyt kävi näin… Ei voi mitään. Edellistä lainaten, oli ilo asioida ja hyvät jatkot!
Ja vielä löytyi. Tamiyan Weathering Master settejä 1xC, 2xD, 2xE. Kuka ensimmäisenä laittaa näistä yksityisviestiä saa nämä joululahjaksi. Kaikki kerralla ja mulla ei oo mitään hajua että kuinka vanhoja nämä ovat.

Edit: Antti J voitti kilvan
Viimeksi muokattu 3.12.2010 21:19
No jopas jotakin. Minullakin oli tilaus suunnitteilla mutta en eilen ehtinyt sitä laittaa.
Kiitoksia tehdyistä kaupoista ja hyvää jatkoa.
kiitokset täältäkin niistä monista hyvistä kaupoista.
Kuivuuko nyt Mikkelin Pikkabuun muovimallitarjonta entisestäänkin?
Raimo Leino kirjoitti:
Kuivuuko nyt Mikkelin Pikkabuun muovimallitarjonta entisestäänkin?
Menee hieman off-topicin puolelle, mutta näin joulumyyntiin on tullut hieman malleja ja emalimaalit (tais olla revellin?) Mikkelin Prismaan ja Carlsoniin.
Ikävä kuulla lopettamisestasi Petri :(.
Dislike.
Todellakin ikävä uutinen. Kuitenkin monet kiitokset maali-hovihankkijalle mainiosta palvelusta ja ripeistä toimituksista!