Pienoismallit.net

Vallejon primer

Games Workshopin musta primeri korkattu täälläkin, toimii todella hyvin :)
Juuso kirjoitti:
Mitä Army Paiterin maalia olet käyttänyt? Itsellä matta valkoinen primer ja tuntuu samalta kamalta kuin mastonin matta valkean maalin kanssa. Itsellä maali alkoi ohuesta kerroksesta huolimatta paikoittain halkeilemaan.
Olen käyttäny valkoista ja mustaa. Valkoinen joskus kyllä alkaa halkeilla, etenkin pakkasaikaan
Alcadin harmaa primer ensi kertaa kokeilussa. Vaikuttaa erittäin hyvältä tavaralta (ainoana miinuksena, että melkolailla myrkkyä näin akryyleihin tottuneen näkökulmasta).
Päätin sitten kokeilla tuota Vallejon primeriä uudemman kerran ja tuntui toimivan ihan moitteemosti. Vatkasin yhtä hartaasti kuin ensimmäisellä kerralla ja nyt jälki oli semmoista kuin pitäisikin! Olikohan ensimmäisellä kokeilu kerralla tähdet väärässä asennossa vai mistä lie sitten johtunut… Jatkossa käytän GW:n tavaraa, koska se ei ainakaan oikkuile.
Minullakin Vallejon primeri toimi välillä hyvin. En tosiaan aio ottaa enää koskaan riskiä, että malli peittyy röpelöisen mähmän alle. Etenkin kuin Vallejon aine ei ole sen vaarattomampaa hengitettynä kuin esim. vaivaton Mr Surfacer. Eli tässä ketjussa käsiteltävää ainetta ei ole mitään syytä ostaa.