Pienoismallit.net

Tällaista Suomi-kalustoa olisin halunnut nähdä

Eli heti tämän viestin jatkoksi linkittelen tuon yllä mainitun Veikon Su-27:n aloitusviestiin.

Todellinen syy tämän viestin kirjoittamiseen on tosin vähän erilainen. Eli, ensinnäkin pahoittelen sitä, että ollaan jo näin pitkällä kuuta enkä vieläkään ole saanut puristettua kasaan yhteenvetoa buildista. Toisekseen sellaista ei varmaan noin viikkoon ole vielä tulossakaan. Tämä johtuu siitä, että tällä hetkellä kädet (ja aivot) paahtavat täysillä kevään yhteishaun ja ennakkotehtävien parissa. Eikä aika yksinkertaisesti riitä siihen, että jotenkin saisin vielä jo ylikierroksilla käyvät aivoni toimimaan niin, että saisin väännettyä buildin ansaitseman loppupuheenvuoron. Toivon, että kärsivällisyytenne riittää vielä ja kiitän jo nyt siitä ettei YV-kansioni tai tämä topicci ole täynnä hate-mailia koskien saamattomuuttani asian suhteen.

Siispä diktaattorin elkein (muhahaa) anna samalla, poikkeustilan omaiseen kaaokseen (siis pääni sisäiseen) viitaten,ensi viikon sunnuntai ilta-päivään asti ns. jatko-aikaa. Toki malleja saa postata myöhemminkin, mutta tuolloin ajattelin tehdä sen ns. loppuyhteenvedon topicille ja mielestäni tuolloin voisimme myös pistää äänestyksen (pidetäänkö sellainen? mielipiteitä? jaksaako innostaa moinen?) käyntiin.

Kiitoksia vielä ja hyvää kevättä kaikille!

-Aleksi
Aleksi Puro kirjoitti:
voisimme myös pistää äänestyksen (pidetäänkö sellainen?
Olisihan se kauhean mukavaa, jos edes tuohon kysymykseen ryhmärakenteluun osallistuneet pystyisivät vastaamaan ihan vaan simppelisti kyllä tai ei - ilman minkäänlaisia vastakysymyksiä.
Minä vastaan näin:

- kyllä
Sopiihan tuo =kyllä.