Pienoismallit.net

Uusi pienoismalliliike Turkuun!

Olli Haggren kirjoitti:
Matti Piilola kirjoitti:
Onnittelut Turkuun! Tulkaa Lahteenkin, please!!!
onko muka Lahteen tullut uusi liike? omasta mielestä Hiltunen on kallis paikka, mut toisaalta kun mietiin jos tilaa jostain muualta niin silloin se on vielä halpa (huono palvelu, jos katse tappais niin tappais saman tien kun astuu liikeeseen sisään)
Ei ole tullut ei. Sen takia tässä huutelenkin, että tulis kilpailua tolle Hiltusen putiikille. Täysin samat kokemukset kuin sinullakin tuosta "harrastusliikkeestä". Olen pyydellyt milloin mitäkin pienoismalliliikettä avaamaan haarakonttorin Lahteen, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä. Olis jollekin yrittäjälle varmaan "tuhannen euron paikka".
Reijo P. kirjoitti:
Kiitokset positiivisesta palautteesta!
Se pistää jaksamaan ja valaa uskoa huomisesta, varsinkin nyt kun päivä on vain sateenharmaa rantu kahden mustan välissä ;)

Aukioloajat ovat (toistaiseksi) seuraavat:
su- ma: kiinni
tiistai: 14-18 (johtuu lastenhoitopaikan ajoista)
ke-pe: 11-18
la: 10-13

-> Kuuntelen mielelläni toivomuksia niin aukioloajoista kuin myös tietenkin valikoimista!
Kiitoksia aukioloajoista. Oli nimittäin miellessä, että josko tulisin huomenna (ma) katselemaan. Taitaisi jäädä katseluksi, koska ovet olisivat säpissä :) No, koko viikko lomaa, joten jää aikaa tulla myöhemminkin.

Mielestäni aukioloajat ovat oikean suuntaiset. Oma kokemuksini sanoo, ettei tällaisessa erikoisliikkeessä tapahdu juuri mitään aamulla, kun taas aukioloaikaa on järkevää jatkaa iltaan, että porukka pääsee töiden jälkeen käymään.

Valikoiman suhteen sanoisin, että se mitä toivoisin olisi työvälineet, maalit ja materiaalit. Malleihin on jokaisella omat mieltymyksenä ja kattavaa valikoimaa voi olla vaikea ylläpitää, mutta tarkikkeita tarvitsevat kaikki harrastajat.
Hieman saa polkea jos yo-kylästä mielii tulla käymään, mutta on sitä Uittamollekin asti jaksanut kaveriaan mennä tapaamaan monta kertaa. Tarvinnee ensi viikolla tulla käymään tsekkaamaan valikoimat. :)
bombardiere kirjoitti:
Valikoiman suhteen sanoisin, että se mitä toivoisin olisi työvälineet, maalit ja materiaalit. Malleihin on jokaisella omat mieltymyksenä ja kattavaa valikoimaa voi olla vaikea ylläpitää, mutta tarkikkeita tarvitsevat kaikki harrastajat.
Täsmälleen samaa mieltä. Näin scratch malleja tekevänä saa aina haeskella materiaaleja milloin mistäkin (ainakin täällä Lahdessa). Muutamaa messinkitankoa tai -putkea ei oikein viitsi lähteä pääkaupunkiseudulta, Tampereelta tai Turusta hakemaan. Jää siis jäljelle vaan tuo postitse tilaaminen ja muutaman päivän odottelu.
Tervetuloa minunkin puolesta Turkuun. Liike sijaitsee sataman suunnalla, kulkuyhteydet eivät tuota ongelmia. Torilta nousee uuteen keltsuun (Linja 1) ja jää panimon pysäkillä pois. Muutama askel niin on jo perillä.

Ensi viikolla tarvinnee käydä tutustumassa liikkeen tarjontaan.
Tervehdys kaikille!
Tänään avaamme Vanhan Kaartin vasta klo 16.00 (avoinna 18.00 asti), Koska tavarakuorman hakemisessa tuli ongelmia…
Pyrin olemaan vastaisuudessa täsmällisesti paikalla.
Tämä oli varmasti kuukauden paras uutinen!
Tänään 24.11 menin käymään Turun uudessa pienoismalliliikkeessä. Olin iloinen, että sivulle oli ilmoitettu, että liike on auki vasta klo 16.oo. Olin todella pettynyt kun liike ei ollutkaan auki niinkuin oli ilmoitettu.
Harmittaa, kun rämpii vesisateessa yhteensä 4km ei minkään takia.

Olen huomenna uudelleen ,menossa katsomaan olisiko liike auki, toivottavasti…
Viimeksi muokattu 26.11.2009 21:27
täytyypä mennä ens viikolla tutustumaan.
tulipa katsastettua tämä liike.tosi hyvä valikoima vähän jokaiselle jotakin täytyy toivoa ,että seutukunnan mallarit jaksavat pitää putiikin pystyssä.