Pienoismallit.net

Uusia siviililentokonemalleja!

Juha Stenberg kirjoitti:
Näyttää kyllä lupaavalta! Ihan ku noita pikkubusseja ei olis jo tarpeeks vitriinissä, mut mut :D
Juha Stenberg kirjoitti:
Uuh! Zvedan tyyliä näkee vahvasti tuossa: Harmaata muovia, kabiinin ikkunat kirkkaasta muovista ja hyvän näköiset motit erillisine turbiinilapoineen! Yksi kappale kiitos :)
-----
Viimeksi muokattu 2.10.2016 09:54
Il-62 antaa kyllä niin monta mahdollisuuttaa! Oma suoskkini itäblokkiyhtiöistä on ehdottomasti Interflug, puhumattakaan kuubalaisista ja ja ja… Toivottavasti siirtokuvat firmat lähtevät tekemään siirtokuvia isolla rintamalla.
-----
Viimeksi muokattu 2.10.2016 09:54
Eipä näytä olevan mahdollisuutta (vaivatonta) laskulaippojen asentoon tai avattavaan oveen Zvezdan A320:ssa. Mikäli alemman linkin valurungot samasta mallista ovat. Juhan laittama linkki CAD-kuviin ei enää toiminut, mutta tässä ylempänä vastaavat kuvat.
Edes winglettejä en huomannut olevan mukana.

scalemodels.ru/modules/news/img_6206_1368014260_EB6N9LDVYdA.jpg.html

www.zvezda.org.ru/?lng=1&nav=1&c=1&set=7003
Alempaan linkkiin on jostain syystä laitettu kuvat Hellerin sarjasta, joka on mittakaavassa 1/125.
Jos jokin olisi veikeä, niin tuo Eastern Expressin An-22, josta hajanaisia mainintoja tietoverkoissa ilmenee. Tuo Vostochnij Express on ymmärtämieni huhujen mukaan varsin epämääräinen pulju. Itselläni on enemmän tai vähemmän valmiina ao. puljun legendaarinen Bristol Britanija (Huom! kirjoitusasu..), eivätkä odotukseni ole antonohvin suhteen korkealla. Toisaalta, Il-18 ei ole saanut moitteita. Vaan en ole aloittanutkaan sitä, vaikka loota kotosalla on.

Minun olisi tietenkin viisainta tehdä nyt vaikka viisi mallia ensin valmiiksi ja sitten vasta innostua mistään uudesta. Mutta kyllähän An-22 sentään… (Onneksi rouva ei näe!) Oliskohan tuo kevähällä saatavissa Sankt Peterspurkista.