Pienoismallit.net

Junkers 88 C-6 yöhävittäjä

Ismo Sillanpää kirjoitti:
Kiitos Jarille ja AJ:lle lisävalaistuksesta.

Tutkailin lisäksi omia lähteitäni ja sarjan osia (Dragon Revellin laatikossa), ja totesin, ettei kannata lähteä muokkaamaan A-4:stä C-2:sta (siipien ja potkureiden lisäksi uusiksi pitäisi laittaa ainakin sivuperäsin ja moottorigondolit, kiinteän nokan osat olisivat löytyneet suoraan sarjasta ja lasitus miljoonalaatikosta), joten tästä tehdään nyt ihan "perinteinen" A-4 (pitää vielä tutkailla jostakin mielinkiintoinen esikuva) ja pannaan tulevaisuudessa hankittavien listalle A-1 -variantti jos C:2:sta ei suoraan löydy.
Mulla on Dragonin P-1, josta jotain pikkuosia otettu toiseen projektiin. Joutaa myydä, jos tarttet osia muunnokseen. En nyt tässä käy kommentoimaan löytyykö tarvittavia tuosta sarjasta, mutta aika monenlaista Dragonilla näiden laatikossa on.
Eipä ole tuossa C-2 mallin osia kun Dragonilla ei koskaan ollut lyhytsiipistä 88:sia. ICM on ainoa vaihtoehto, siihen tosiin joutuu laittamaan laskutelineet ja moottorit uusiksi alatyypistä riippumatta.
Kiitos Tuomolle tarjouksesta, mutta en tosiaan usko, että P-1 tankintappajasta on juuri apua tähän projektiin (minullakin on tuon Dragon/Revellin A-4:n lisäksi hyllyssä yksi Dragonin C-6 ja lisäksi toinen C-6 kasattuna eli kohtuullinen määrä tilpehööriä miljoonalootassa). Täytyy pitää silmät auki ICM:n varalta, mutta eipä sillä kiire ole.