Pienoismallit.net

Pikselöityneet tankit

Hienon näköinen ja varmasti tehokas camo. Hetken luulin että kuvassa oli vikaa :)
Sitten oletus kuvion toteutukseen pienoismallissa. Olisiko hyvälaatuinen, sopivan kokoinen neliskanttikärkinen pensseli ja runsaasti aikaa/kärsivällisyyttä hyvä taktiikka ?
Menee kenties pilkunviilamiseksi, mutta m05 ei itseasiassa ole pikselöity, kuten näkyy.
m05
Ei se toki kaukana ole. Joka tapauksessa varsin haasteellinen maalattava.
Hakkaa kyllä tehokkuudessaan vanhan, ei nyt ehkä 6-0, mutta kuitenkin.
Viimeksi muokattu 3.10.2009 03:54
Ahaa, kiitoksia korjauksesta hto, itse en armeijaa ole käynyt niin ei omasta kokemuksesta osannut sanoa. Kauempaa katsottuna vain näyttää digitaalicamolta. Kiitos kuitenkin, että paikkasit ja pahoittelut kämmistä.
Kyllä se m05 on kuitenkin myös digicamo. Taisi olla tuossa keväällä kun joku siiviliin lähtiessään oli ottanut muistoksi m05 takin ja kaupitteli sitä huutonetissä, siitäkös se vasta haloo syntyikin.
Nyt kun asiasta on hieman päässyt perille ja tietää edes kuvion nimen niin on tullut tutkittua netin tarjontaa ja löytyipä tuommoinenkin Kuva. aika tehokkaasti lentokone katoaa maastoon. vielä kun tuommoisen näkisi vaikka 1/48. ja figuna tuon
Häpä kirjoitti:
figuna tuon
Asepuvun takin digicamon kai voisi tehdä pienessä mittakaavassa vaikkapa karkeaharjaksisella öljyvärisiveltimellä töpöttelemällä tai jollakin "patapata" sienellä vahän niinkuin chippauksia tehdään. Pienen mittakaavan figuurin vaatetuksesta ihmissilmä tuskin erottaa että onko ne pikselit täysin neliön muotoisia.
Resverhiihän sieltä kumminki lähetää, suurin osa ainaki.

Ja itse aiheeseen. Noin 10 vuotta sitten nähtyä netissä kuvan digicamollisesta BMP-1:stä (Intia? Pakistan?) ja sitä tuli kyllä ihmeteltyä. Ja tuollanen "tetrismaalaushan" siinä oli.
Jyri No kirjoitti:
Kyllä se m05 on kuitenkin myös digicamo. Taisi olla tuossa keväällä kun joku siiviliin lähtiessään oli ottanut muistoksi m05 takin ja kaupitteli sitä huutonetissä, siitäkös se vasta haloo syntyikin.
En tiedä onko niin apua, mutta tässä yksi vinkki kuvion tekoon. Finescale.com tarjoaa tämän: cs.finescale.com/forums/1/752855/ShowPost.aspx#752855