Pienoismallit.net

Uutuuksia maailmalta

On hyvin luultavaa että ainoa 1914-1918 sakujen vaunu tulisi A7V joltain uudella muotilla.
Frensuilla on aika monta kuten engelsmaneillan,esimerkki on tuo:ST Chamond mengiltä ehkä tulee lisää 1914-1918 tuolta valmistajalta.
Kyllä tauron kannataa ostaa jos oikein halvalla saa,menee sitten hylyn rakentamiseen, jos parempi tulee.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Eduardin maaliskuun infoläpyskäinen: www.eduard.com/info-eduard/
Hmm, F-4B Marines dekaaleilla. Mitähän mahtaa Academyn nimen mainitseminen tuossa tarkoittaa, ei kai vaan sitä että toi on repro jossa on uusi dekaalisetti ja lisätty etsisetti ?
Jonkka kirjoitti:
Hmm, F-4B Marines dekaaleilla. Mitähän mahtaa Academyn nimen mainitseminen tuossa tarkoittaa, ei kai vaan sitä että toi on repro jossa on uusi dekaalisetti ja lisätty etsisetti ?
Se on Academyn sarja, Eduardin Brassin heittoistuimilla, paukkupenkeillä ja renkailla. Lisäksi mukana tulee fotoetsit ja maalausmaskit. Sarjan hinta tulee olemaan todella huokea, ottaen huomioon mitä mallissa on mukana verrattuna Academyn boksaukseen.
Kiitti Martti linkeistä, pistän talteen ja lueskelen ajan kanssa. Työjono on sen verran pitkä ettei tuo tulisi vielä tämän vuoden puolella tehtäväksi. Pinon alimmaiseksi voin ostaa jos totean muuten suunnitelmiini sopivaksi ja kun sitä alkaa kaupoista saamaan.

Mitenkäs tuo Academyn laatu kun ei ole itselle tuttu valmistaja, ei ilmeisesti ainakaan huono jos Eduard siihen tarttuu?
Vanhemmat Academyn sarjat ovat niin ja näin. Tosin helmiäkin löytyy sieltä, mutta nämä 2010-luvun sarjat ovat aivan huippuja. Googlettamalla sarjan arvosteluja saat käsityksen mallin laadusta.
Googlea käytän kyllä paljon mutta jos kaiken lukee valmiina, ei tänne peräpohjolan foorumille synny keskustelua. Kun nyt sopiva (teko)syy oli niin kysäisin hetimiten.

Ilmeisesti aika yleispätevä sääntö on, että mitä vanhempi sarja, sitä huonompi laatu (tarkoittaa suhteessa nykypäivän vaatimuksiin). Mielenkiintoista on, että kun etsin esimerkiksi tulevaan dioraamaan saksalaista sivuvaunumoottoripyörää 1:35 -skaalaan, huomasin ettei ikivanhan Tamiyan sarjan lisäksi oikein vaihtoehtoja löydy. Niinpä päädyin kokeilemaan Zvezdaa kun en Italeriin halunnut sortua. Sarja vielä saapumatta joten en tiedä laadusta mutta kuukkeliarvosteluiden mukaan ei huono.
Jonkka kirjoitti:
Mielenkiintoista on, että kun etsin esimerkiksi tulevaan dioraamaan saksalaista sivuvaunumoottoripyörää 1:35 -skaalaan, huomasin ettei ikivanhan Tamiyan sarjan lisäksi oikein vaihtoehtoja löydy. Niinpä päädyin kokeilemaan Zvezdaa kun en Italeriin halunnut sortua. Sarja vielä saapumatta joten en tiedä laadusta mutta kuukkeliarvosteluiden mukaan ei huono.
Zvezdan R12 on hyvä sarja. Sivuvaunullisia moskareita löytyy kyl monia muitakin sarjoja kuin vain tamiya ja italeri ja zvezda. Lion roarilla, vulcanilla ja ibgllä esim.
Hmm, Lion Roarin löysin mutta jos muistan oikein niin oli mielestäni ylihinnoiteltu (eikös LR ole premium-merkki muutenkin). Noita kahta muuta en muista löytäneeni, mutta ehkä tästä oppii että jos ei muuten löydä mielestään niin aina voi kysyä. Mistä seuraakin hetimiten kysymys toiselle palstalle…
Lion Roar on aika mahtava sarja. Hinnan ymmärtää kun saa paketin auki