Pienoismallit.net

Esittele työtilasi!

Jarkko Ohjaamo kirjoitti:
Libanonistako tämä rakentelunurkkaus löytyy? Onko tuolla rinteellä jokin vanha asema vai mikä? t:J
Joo, Libanonista. Rinteen asema on ihan iskussa, UNP 2-46. Rakentelunurkkaus itsessaan sijaitsee OGL Patrol Base Westissa, joka puolestaan on UNP 2-45:n sisalla, 3km Bint Jubaylista lanteen. Kuvan ajoneuvot kuuluvat belgialaiselle EOD pataljoonalle.
Hattu päähän ettei nenä pala.
Tilapäinen työtila kesämökillä. Työn alla ICM:n BTR-60PB.

Jostain syystä ei onnistunut kuvien lisääminen suoraan keskusteluun joten katsokaa tuolta
Viimeksi muokattu 19.7.2012 17:46
Työpiste v.6.0… en oikeasti edes muista moneski työpisteinkarnaatio tämä on, mutta tällä hetkellä siis näin. Olohuoneen nurkkaan sijoitettu piste tuntuu luksukselta useamman kuukauden keittiönpöytäharrastelun jälkeen.

Vihdoinkin! Uusi kämppä ja enemmän tilaa, mikä mahdollisti työpöydän hankinnan ja pyhittämisen vain mallailulle. Enää ei tarvitse raivata tietokonepöytää kaikesta muusta, kun haluaa rakentaa ja maalata. Pöytä on Ikeasta hankittu mukavan kompakti, mutta kuitenkin riittävän tilava Micke-työpöytä. Tarkoitettu kaiketi tietokonepöydäksi, kun pinnasta löytyy kolo johtojen läpiviennille; itse asensin siihen kertakäyttömukin roska-astiaksi. Vetolaatikoissa ylimääräiset työkalut, maalit ja muut tökötit pysyvät poissa tieltä ja kuitenkin helposti saatavilla. Kaapissa odottavat tulevat projektit rakentamistaan. Pöydällä rakentuu parasta aikaa suomalainen T-72. Viereisellä pöydällä on tietokone, joten referenssimateriaaliakaan ei tarvitse lähteä hakemaan kaukaa.

Tässä kaikki mallini rakentuvat. Maaleja, teräaseita, myrkkyjä ja muuta kivaa on ripoteltu ympäri huonetta laatikkoihin ja hyllyihin. Työn alla on Mil Mi-24A, MT-LBM, neukkusotilas, Spitfire, Ural 375:n hytti ja RQ-1 Predator. Kuva on aika huono, mutta kai siitä jotain selvää saa.
Pieni päivitys työtilaan.

Lisänä tullut juotosasema, Dremel:in ruuvupenkki, porausteline ja ladattava Dremel:i.
Pöydän alla näkyvässä laatikossa on terät ja tarvikkeet.
Kuvassa näkyy myös suojalasit jotka on erittäin tärkeä varuste
kun käyttää koneellista hiontaa/leikkausta/porausta/muuta koneelista työstöä.
Viimeksi muokattu 27.11.2012 21:25
Uusi päivitys työtilaan.

Tuli hankittuu stereomikroskooppi.
Tällähetkellä on kiinni 4 ja 6 kertaa suurentava linssi.
Luulis rupeevan näkemään kun jotai pientä joutuu tekemään :)