Pienoismallit.net

Nettikaupat

Tarkoitukseni on rakentaa Messerschmitt Bf 110 G-4 mittakaavassa 1/48 Revellin G-2 -sarjasta muuntamalla. Haeskelin netistä tarpeellisia muunnososia (tutkan antenneja, Schräge Musik -systeemiä jne.) ja törmäsin ilmeisesti hollantilaiseen Aviationmegastore.com -verkkokauppaan, josta näytti löytyvän varsin kattavasti aihepiiriin liittyvää materiaalia.

En ole kuitenkaan aikaisemmin tilannut ko. kaupasta (tai mistään muustakaan mallailuun liittyvästä verkkokaupasta sen puoleen) mitään, enkä haluaisi ostaa sikaa säkissä. Olisiko jollakin kokemuksia tuosta verkkokaupasta tai osaisiko joku suositella jotakin muuta verkkokauppaa, josta noita 110:n muunnososia voisi löytyä?

Kiitos arvokkaasta avustanne jo etukäteen!
Englantilainen Hannants on varsin hyvä, olen tilannut monta kertaa.

www.hannants.co.uk
"Lisäosien hinnalla" saa kohta upouuden Eduardin 110 G-2 mallin, ja perässä tulee G-4 yöhävittäjä. Mutta oletan että haluat hyödyntää vanhan sarjan ja mallailla ihan kunnolla. Hannants on jees ja palvelu toimii hyvin.
www.moduni.de siellä on alennusmyynnit
www.luckymodel.com kannattaa katsoa myös, edullinen mut kaikki tavara ei aina paikalla. Nopea toimitus.
Aviationmegastore on hyvä kauppa, mutta nykyisin toimituskulut ovat sen verran korkeat että pieniä tilauksia ei juuri oikein kannata tehdä. Palvelu on hyvä, tuotelistat lähes reaaliaikaiset ja toimitus ripeää. Samoin toimitus- ja maksutavalle on vaihtoehtoja.
Tilasin taannoin Aviationmegastoresta hartsista valetun lentokoneen moottorin. Moottorin hinta oli 5 euroa, käsittelykulut ja postimaksu 20 euroa :) Puljun palvelu toimii erinomaisesti.
En ole koskaan tilannut Aviation Megastoresta postin kautta mitään, mutta paikan päällä olen käynyt useasti. Jos liikkuu Amsterdamissa päin kannattaa liikkeesssä poiketa ehdottomasti, kauppa löytyy läheltä lentokenttää, lyhyen matkan päässä Radissson SAS hotellista. Liikkeen koosta kertoo jotain se, että somistuksena on mm. lentokone ja DC-3:n nokka…

AM uusi jokunen aika sitten nuo lähetyssysteeminsä, ja siinä vaiheessa toimituskulut pomppasivat taivaisiin. Noilla toimituskuluilla sieltä ei yksinkertaisesti kannata tilata mitään. Hannants on luotettava ja vanha kauppa, itse suosittelen sitä. Ja mikä parasta Hannants on EU:ssa, joten ei tarvitse missään tapauksessa haeskella paketteja tullipostista, vaikka pienoismallit nyt tullivapaita ovatkin.
Kiitos vastauksistanne. Niistä on paljon apua tällaiselle konversiomallailun ja lisäosien tilailun aloittelijalle kun on tullut aikaisemmin tehtyä malleja enimmäkseen suoraan laatikosta. Varsinkin nuo toimituskulut taisivat nyt johtaa siihen, että vaihdan tavarantoimittajaa.
Osaisiko joku kertoa onko tämä hintansa väärti apuväline etsiosien kanssa pelaamiseen ja onko kyseisestä kaupasta kokemuksia?
Itselläni vastaava ja sillä taittelen pidemmät/monimutkaisemmat osat. Ei sitä läheskään kaikkiin osiin tarvitse. Tuosta kaupasta en osaa sanoa mitään. Samoja tuotteita on ainakin saanut Combat Modelsinkin kautta.