Pienoismallit.net

Mallailukaupunki Mikkeli?

No nyt joutuu tekemään kulttuurimatkan Mikkeliin :)
Raimo Leino kirjoitti:
Hienoa! Monta vuotta on ollut se tilanne, että Graanin Prisma on ollut ainoa muovimalleja myyvä paikka Mikkelissä - ja siis vain Revelliä. Peukutan ja laitan käteni olkapäitä myöten ristiin - ja toivotan onnea ja menestystä putiikille!
Onnittelut Mikkeli. Milloinkahan Oulussa?
Hei,

Välitän mielelläni mukavat ja kannustavat kommenttinne lelukauppa Leikin Lahja yrittäjälle, joka otti myös pienoismallit + tarvikkeet uuden liikkeen valikoimiin.

Terveisin Ari
Onnittelut myös puolestani. Sarkastiseen sävyyn. Tampereelta loppui viimeinenkin alan liike pari vuotta sitten. Joka oli jo kymmeniä vuosia toiminut alansa ankkurina Tampereella. Näin se käy. Postimyynti ja näinpoispäin.
Ainakin Savonlinnasta tullaan käymään jahka liike avautuu. Ei ehkä heti mutta kun muutakin asiaa kaupunkiin on.
Kuopiosta kanssa tuun kaupoille. Hyvä Mikkeli! Kuopiossa on hyvä tilanne kun on Askartelukulma; sieltä löytyy aina jokin malli + kohtuullisen hyvin muita tarpeita… Kauppias myös tilaa, jos on tarvetta
Ohhoh, aikamoista. Tollasta määrää esmes Tamiyan malleja Mikkeliläisessä kivijalkaliikkeessä ei ole taidettu nähdä sitten 90-luvun ja Muppelan.
Juha Jokinen kirjoitti:
Onnittelut myös puolestani. Sarkastiseen sävyyn. Tampereelta loppui viimeinenkin alan liike pari vuotta sitten. Joka oli jo kymmeniä vuosia toiminut alansa ankkurina Tampereella. Näin se käy. Postimyynti ja näinpoispäin.
Harraste OY lopetti, koska yrittäjä jäi eläkkeelle eikä sen takia, ettei kauppa olisi kannattanut.
***********************************************************************

Onnea ja menestystä Mikkeliin! Piipahdan asioille kun siellä päin liikun.
Pitää Mikko kyllä osaltaan paikkansa. Mutta itsekin vuosia siellä asioineena saatoin todeta, että sikäli asiakkaat olivat harvassa ei yritys ollut perinteikkyydestään ja iästään huolimamatta enään nykyään taloudellisesti tuottava. Ja tietysti yrittäjän ikä ja intressit firmaan olivat olennainen asia. Harrasteessahan myytiin paljon muutakin käsityötavaraa. Tampereen ykkösliike monellakin alan osa-alueella. Isoäiti osti minulle sieltä ensimmäisen koottavan vuonna 1974. Airfixin Boulton Paul Defiantin. Oli kiva rakennella, kun ei tarvinnut maalata. Musta kun oli muutenkin.
T. Juha
Täytyykin varmaan tulla poikkemaaan Mikkelissä jahka koronahuuma siellä rauhottuu, vasta muutama viikko sitten käytiin autokaupoilla. Kuopiossa pari viikkoa sitten tuli katseltua vähän kauppoja mutta kehnosti oli. Lappeenrannassakin on Hobbitti, sieltä ostellut mm. Tamiyan maaleja sekä styreeniä tukeakseni kivijalkakauppoja.