Pienoismallit.net

jussit

Hyvää Juhannusta täältäkin! Töiden merkeissä menee koko viikonloppu.
Ehdin jo aamulla töihin mennessä puhaltamaan poliisin alcometriin melkein promillen(!)… hyvä saavutus, kun viimeisestä kännistä on jo aikaa 17v. Meni hetken aikaa ja muutama hörppy mehua, että sain puhallettua 0,2 jolloin matka jatkui. Lukemat tulivat Listerine-suuvedestä, jota purskuttelin juuri ennen ajoon lähtöä. :)
Hyvää juhannusta kaikille! Täällä päin keli on tosi kaunis, tosin ilma on vain viileää. Aina on mainio sää grillata.
Hyvää Juhannusta täältä Pekingistä sinne Suomeen! Täällä aurinko paistaa ja lämpöä yli 30 astetta. Olkaa kiltisti niiden aikuisten juomien kanssa:)
Jussi meni täällä keskisuomessa ihan kivasti, ainakin osittain. Aamulla paistoi aurinko mutta kun ruvettiin makkaran paisto puuhiin, niin vesikuuro roiskahti niskaan. No eihän yksi pieni vesisade tunnelmaa latista, ja niinpä laitettiin uutta makkaraa tikkuun. Tässä vaiheessa ilmojenhaltija alkoi toistaa kaavaa, eli vettä taas niskaan, joten makkaran kimpusta uinti puuhiin, joka ei kauaa kestänyt kiitos 14 asteisen veden. No kun tuo ranta elämä ei oikein napannut, niin lähdettiin kalaan joka sentään vähän antoi valoa, 2kiloisen hauen muodossa. Illalla käytiin vielä kokkoa katsomassa ja savustettiin tuo samainen hauki, sekä tietenkin syötiin se. Jussin jatkoja kaille!
Kävikö kukaan lentäjien juhannuskessa Kauhavalla? Ite olin eka kertaa ilmanäyttelyssä ja FA-18 Hornetin ääni oli kyllä kovin mitä oon koskaan kuullu. Maakin tärisi siihen malliin että huhhuh. Oli kyllä unohtumaton kokemus ja taatusti meen uudelleen aina ku pääsen ;)