Pienoismallit.net

Vedenalainen efekti dioraamaan?

Jarkko Antikainen kirjoitti:
Saako tuota andrean tavaraa Suomesta mistään liikkeestä ( hinta?) Entä kuinka riittoisuus? Yksi setti ei taitane riittää sellaiseen 25cm x 25cm x 20cm lootan täyttämiseen?
Vaikka tälle ei enää tarvetta tällä erää olekaan, niin vastailen kuitenkin, jos joku muu tarvitsee tietoa.

Yhdestä setistä Artificial Water -hartsia saa noin 4 dl valmista vesiainesta. Suomesta tuota ei tietääkseni saa. Itse hankin omani italialaisesta Steel Models -verkkokaupasta, mutta halvemmalla näyttäisi olevan myynnissä Andrean omassa verkkokaupassa.
Janne Ikonen kirjoitti:
Tämä kirja on ollut hakusessa jo puoli vuotta mutta loppunut nettikaupoista, osaako kukaan kertoa mistä löytyisi?
Itsekin odottelin aika pitkään, ennen kuin sain hankittua tuon, oma kappaleeni taitaa siten olla toista painosta. Luulisi, että tuosta tulee lisääkin painoksia, mutta eiköhän noita käytettyinäkin löydy.
Tietonikkarissa oli Andrean settiä muistaakseni jonkun aikaa sitten. Andrean omassa nettikaupassa on ollut melkoisen hurjat postimaksut ja hitaat toimitukset, esim Historex Agents on huomattavasti edullisempi ja todella nopea toimituksissaan, sitä voin suositella Andrean tavaroiden kauppiaaksi. Toivottavasti Andrea on tarkistanut postikulujaan, kuten joskus lupasivat.
Itse ajattelin upottaa jonkinlaiseen pitkulaiseen laatikkoon rakentamani Revellin VII D-n,joka on juuri nousemassa pintaan.Vinkkiä saa antaa ja toivotaan :)
Ostin eilen 1:1 veneeni tilkitsemiseen Casco Marine & Teknik Clear -tiivistysmassaa www.cascofi.dk/_upl/pdf/4067%20Marin%20&%20Teknik%20Clear.pdf . Koepalan perusteella voisi toimia hyvin vedenpinta-efektien tekoon. Saman valmistajan Liquisole saattaisi olla myös kokeilemisen arvoinen. Ja näitähän saa rautakaupasta.