Pienoismallit.net

Mallini tuhoutuivat

Otan myös osaa tapahtuman johdosta. Tälläiset tapahtumat ovat kyllä varmasti yksi tämän harrastuksen varjopuolia. Mutta tärkeintä kuitenkin että henkilövahingoilta vältyttiin. Toivottavasti pääset tästä takaiskusta yli ja jatkamaan tätä mahtavaa harrastusta. Hirvittää kyllä pelkkä ajatuskin jos omat tuotokseni tuhoutuisivat samallalailla jonkin harmillisen tapahtuma ketjun seurauksena. Kyllä siinä iskisi depressio ja vois harrastus jäädä "vähäksi" aikaa tauolle että pääsee tapahtumasta yli.
Tottakai tapahtunut satuttaa kovasti ja varmasti sekä rahallinen arvonmenetys että itsetehtyjen mallien tunnearvo koki näin kovan kolahduksen.Mutta onpa sitten myös surunvalittelujakin nyt jo neljättä sivua…
Ikävää on jos kaikki koko komea settisi kuhlmeyn lentuetta koki joukkotuhon,olivat hienoja malleja ja niitä oli monta.
Viimeksi muokattu 17.3.2009 06:17
Voi mies parkaa! Otan vilpittömästi osaa! Mutta kyllä aika ja ahkeruus kovankin epäonnen voittaa.Itsellä on mennyt talvi sairastaessa ja meinaa nyt tulla kiire, kun pitäisi Kuhlmeyn koneita ainakin muutama saada kesäkuun alkuun mennessä valmiiksi dioraamoissa. No, alkaa olla kunto hyvä, jotta yöt on otettava avuksi. Ei muuta kun tsemppiä ja uutta suoneen, Joni!!

P.S Lasten ja lemmikkien tehtävähän on aiheuttaa vanhemmille harmaita hiuksia, mutta kyllä heistä on sitten iloakin, eiks jeh!? Mulla ittellä on Suomen Pystykoira, maatiaiskissa ja Suomen Ajokorva, joita pitää vahtia niin, etteivät kehvelit pääse tekemään tuhojaan. Mietin tässä, kuinkahan itse olisin reagoinut. Huh, ihan pelottaa ajatuskin.
Viimeksi muokattu 17.3.2009 07:28
Osanottoni. Shit happens.

Ja sitten CSI osio: oliko tuhon syynä kyseisen firman tuotteen rakenteellinen heikkous sen omien tai siihen lisättyjen hyllytasojen kiinnityksessä vai oliko kyseessä puhdas yhdessä pisteessä tapahtunut kuorman raaka ylitys ? Olemme vaimon kanssa tiirailleet kyseisen firman vitriiniä ja vaikka olemme tyytyväisiä kyseisen firman puutuotteisiin tästä lasivitriineistä tarvitsisi saada vähän tarkempaa tietoa näistä negatiivisista näkökulmista.
^ Sen verran vois tohon sanoa että itsellä on Ikean vitriini, säilytin ennen malleja siinä, nyttemmin hankin pari vitriiniä on24,fi.stä, tiedä sitten ovatko laadukkaampia kuin Ikean mutta eivät päästä pölyä samalla tavalla sisään, vaikka eivät nuo uudetkaan tiiviitä ole.

Ikean on tämän tyyppinen mutta siinä on myös pystypuut kulmissa: www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10011055

Uudet:
www.on24.fi/sisustus/kaapit_lipastot_hyllyt/hyllyt_vitriinit/9063
Viimeksi muokattu 17.3.2009 09:12
Hyvää tuuriahan tässä oli. Minun mielestäni ainakin.
Lukitsematon vitriini, jossa 8 lasitasoa ja sijoitettuna niin, että pienet lapset pystyvät pääsemään käsiksi kuvatunlaisin seurauksin; seuraukset voisivat olla ihan muuta, kuin osanotot tuhoutuneista koottavista. Malleja aina löytyy rakennettaviksi, ne ovat vain harrastus.
Kyllä oli tuuri matkassa. Särkyvä vitriini lasineen ois voinut tuottaa paljon surkeammankin lopputulokset. Lapsista on kyllä paljon vaivaa…
Itselläni on Ikean Ivar-sarjan vitriinit. Etuina on mm. kohtuullinen hinta ja se että ne "imee" isohkon määrän
malleja. Sen lisäksi ne ovat aika tukevat ja lasilevyjen tippuminen alas ei oikein tunnu mahdolliselta. Näihin
saa asennetua vitriinivalaisimen, joka ylimmän hyllyn alle asennettuna valaisee vitriinin melko mukavasti, etenkin kun katkaisijan asemesta asentaa vastuksen jolla valoja saa himmennettyä halutulle tasolla.
Nämäkään vitriinit eivät ole hermeettisesti eristettyjä, joten vähäistä pölyä aina hivenen kerääntyy.
Sen lisäksi ainoastaan ovet ovat lasia, joten malleja pääsee ihailemaan vain yhdestä suunnasta.
Valitettava mallitapahtuma. On kuitenkin mukava olla borzoin omistaja. Parhaita koiria. Ihmisystävällisiä ja osaavat olla niin, ettei tarvitsee komennella. Siistejä, eivät haise. Karvoja saattaa löytyä imuroitavaksi. Pidä huoli, ettei lapsi kiusaa koiraa. Niitä 4 ollut 70- luvun alusta 90- luvun loppuun. Ps. Naapurissa on laadukas Borzoikennel/- kasvattaja. Se koirista, koska näköjään sivuaa malliasiaa.
Shit happens.Onneksi et ole menettänyt kaikkein tärkeintä,vuosien varrella opittuja mallailutaitoja.Myöskin tarvikkeesi ja työkalusi lienee tallella.