Pienoismallit.net

Kontaktimuovin käyttö

Kyseistä konetta olen juuri etsinytkin. Kaverillani sellainen on, sanoi ostaneensa joskus Prismasta. Mutta eikö tuo Bf-110 oli mersu?
-Sami- kirjoitti:
eikö tuo Bf-110 oli mersu?
On kyllä, mutta ei pommikone, vaikka siinä ripustimet pommeille/lisäpolttoainesäiliöille onkin.
Moi,

Tämä menee nyt ihan offtopiciksi, (ei tule mallailutarkoitukseen) mutta mahtaako pk-seudulta saada jostain kirkasta kontaktimuovia, ei siis mattapintaista? Nykyään taitaa se mattapintainen olla enemmän muodissa kirjoja päällystettäessä. Pitäisi saada kiireellä, joten nettikaupat ovat poissuljettuja vaihtoehtoja. Kiitos jo etukäteen.
Eikös noita kontaktimuoveja saa ihan jokaisesta kirjakaupasta ja Tiimareista sun muista.
Kokeileppa karttamuovin nimellä myytävää tuotetta, löytynee kirjakaupoista ja ehkä myös retkeilytarvikkeita myyvistä liikkeistä (ainakin ollut arkkitavarana, melko tyyristä verraten tavan kontaktiin). Kirjojen päällystykseen myytävä kontakti tahtoo tosiaan olla tätä appelsiinipintaista nykyään.
Kiitoksia Petri, tuo appelsiinipinta ei tosiaan sovellu käyttötarkoitukseen, varsinkin kun muovi taitetaan kaksin kerroin, läpi ei näy. Pitääpä etsiä tuota karttamuovia.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Eikös noita kontaktimuoveja saa ihan jokaisesta kirjakaupasta ja Tiimareista sun muista.
Jos maskien tekoon niin itse ostin muutamavuosi sitten Temperasta www.tempera.fi/. Tuo nimenomaan maskientekoon liima ei niin tarttuvaa..