Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Lyijy olisi tosiaan painavampana parempaa painoksi (vai onko haulitkaan nykyisin enää lyijyä?), mutta minulta jää nyt näihin siirtymisen myötä tarpeettomaksi noita muttereita, käytän niitä painona. Ainoa miinus on niiden hankalahko muoto, ahdasta paikkaa niillä on vaikea täyttää.
Kalastustarvike osastolta löytyy vaikka mimmosia painoja, myös uudenvuoden tinat käy, voi tehä vaikka muotin pottuun ja valaa oikeaan malliin ;D
Noh, seuraava työn alle tuleva suihkari taitaa mulla olla F-86 Sabre, saa nähdä miten siinä osuu peräpainoisuus ongelmaksi koska nokassa on vähänlaisesti tilaa painoille - täytyy liimata kiitotiehen. :)
Itse käytän Tamiyan maaleissa sekoittamiseen maidon vaahdotinta: www.crema.fi/content/products/lexpress/milk-frother/289.jpg
En mielellään ravistele purkkeja, varsinkin ruiskukäytössä jos kannesta irtoaa kuivempi knölli joka tukkii ruutan. Tuolla vispaimella maali sekoittuu takuuvarmasti kunnolla, ja on helppo putsata kun sekoituksen jälkeen pyöräyttää pään vesimukissa.

PS. omassa mallissa tuo sekoittimen pää on aaltomuotoiltu kiekko eikä tuollainen vispilä.
Kas, aina oppii uutta. Ilmeisesti tuo on riittävän pieni että mahtuu maalipurkkiin?
Jotain viime vuoden aikaisia lekohankintoja
Terkuin, AJ
Jonkka kirjoitti:
Kas, aina oppii uutta. Ilmeisesti tuo on riittävän pieni että mahtuu maalipurkkiin?
Omassa versiossa sekoituspää on 18mm halkaisialtaan oleva aallotettu metallikiekko, mahtuu hyvin ainakin Tamiyan purkkiin. Toki varovainen tuonkin kanssa saa olla ettei tule maalit yli, mutta tehokas laite jokatapauksessa.
Rebell Hobbystä posti toi tänään uunituoreen Taranguksen Saab J32B/E Lansenin 1/72 mittakaavaan..
Viimeksi muokattu 25.2.2016 14:56
Romaniasta tuli pieni nyssäkkä (ja jotain Tsekkiläistä alla):

Etenkin hintaisekseen vakuuttavan näköistä jälkeä on tehty, hartsia, etsiä, filmiä, metallia, 3d-tulostettua matskua ja maskit kyseiseen maalauskaavioon matkassa. Pikasen kuivasovittelun jälkeen ainakin pääosat näyttäisi sopivan toisiinsa paremmin, kuin keskiverrossa tsekkisarjassa, aika miellyttävä löytö kun taitolento kiinnostaa noin yleensä. Moottorikin on jo pieni rakennussarja itsessään.
Airamin loop clip 3D suurennuslasi ja hauenleuka ledi valaisin hankittu eilen Kärkkäiseltä hieman alle 30€.Isontaja ihan hyvä ja valoa saa juuri sopivasti lisää kun on tarve.Hauenleuka on niin tanakka että pysyy pöydän reunassa taatusti.Suosittelen.
Linkki