Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Raimo Leino kirjoitti:
Revellin 1/32 Junkers Ju88 A-1

Pitäisiköhän tästää yrittää tehdä jonkinlainen loota-arvostelu tänne? Toisaalta netistä kyllä tämän sarjan arvosteluja löytyy jo paljonkin.
Tee vaan! Ei siitä oo haittaakaan. Aina arvostelut mialummin suomeksi lukee kuin lontooksi.
Nyt se Trumpeterin 1/200 Sovremenny ja WEMin etsit on hyppysissä, vastikään Aleksis Kiven kadulta haettuna. Sormet syyhyävät päästä rakentamaan, mutta ei auta, Expoon vietävät mallit täytyy saada ensin valmiiksi…
Posti toi: 2 kpl master boxin europe 1945 pakettia ja green puttya. Eli pääsee kokeileen kittausta: )
Viimeisin mitä postista putkahti oli New Connection Modelsin E-100 Stug konversiosarja, nyt odotellaan sitä E-100:sta saapuvaksi että pääsis tositoimiin.
Tomi Pirttinen kirjoitti:
Tietonikkarista Revellin 1:48 F4 C/D Phantom II sekä Micro Set & Sol, sitten myyntipalstan kautta: 1/72 Mig-3, Italeri, 1/72 Su-22M4, Italeri, 1/72 B-25 Mitchell H/J, Italeri, 1/72 Mig-25, Hasegawa ja 1/72 P-51, ACE/+Matchbox. Näistä kiitokset Pekalle :)
Eipäs kestä, nyt kelpaa pistää pöly lentämään kitin ja Lightningin muodossa ja sen jälkeen ehkä pari olusta. ;)
Kohta alkaa ensimmäinen iso resiiniprojekti, kävin sylttytehtaalta (eli Tapio Rauramolta) hakemassa tuon Niemen Nikon masteroiman Ferrari 250GT Pininfarina Coupen. Valu on hienoa, mutta saattaa tuossa uuden tekniikan kanssa tupakkia palaa ennen kuin malli on esittelykunnossa!
Olisiko Tervo pienet mallisarjaesittelyt paikallaan? Varsinkin kun on suomalaista tuotantoa tuo sarja.
P.S. Ei se resiinisarjojen kanssa puuhailu ole sen ihmeellisempää, hyvä siitä tulee. Ja veikkaanpa että aika kivuttomasti.
J Pokki kirjoitti:
Olisiko Tervo pienet mallisarjaesittelyt paikallaan? Varsinkin kun on suomalaista tuotantoa tuo sarja.
P.S. Ei se resiinisarjojen kanssa puuhailu ole sen ihmeellisempää, hyvä siitä tulee. Ja veikkaanpa että aika kivuttomasti.
Täytyy koittaa viikonlopun aikana raapasta jotain kasaan. Ja livenähän tuon näkee ensi torstaina KUUMA:n meetingissä.
K- Kaupasta oli pakko hankkia lohtumalleja, oli sen verran kettumainen työpäivä… Siis Tamiyan Semovente.Oikeastaan paketissa olevien upeiden Italialais panssarifigujen takia, mallihan on 70-luvulta lisäosin. Broncon Hotckiss tankki. Pakkohankinta ,muuten ei voi väittää olevansa francofiili. Miniartin britti panssariautomiehistö, se on vaan hieno. MBn Maquis-paketti, katso kohta kaksi.
Posti toi uusimman Steelmasters-lehden. Uskomattoman hyvä artikkeli ranskalaisista Shermanneista. Jostain pitää saada M4A2 ja siihen 5e RCAn merkinnät.
Pekka N.
Tiikeri tuli taloon:Raaskiiko tuota ikinä sitten rakentaa on toinen kysymys. Loota on ainakin täynnä kamaa!