Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Edellinen viimeisin hankinta -listaus sisälsi yli 1500 viestiä, joista moni käsitteli mallailuun liittymättömiä hankintoja. Aloitin nyt puhtaalta pöydältä uuden keskustelun, jossa on tarkoituksena listata mallailuun kytköksissä olevia hankintoja. Siis maitopurkki- ja maksalaatikkovapaata keskustelua, olkaa hyvä.
Avaan pelin oman ateljeeni tuoreimmilla tulokkailla. Tyttöystäväni oli käynyt joululahjajuonia punoessaan salaa selaamassa kirjoituksiani täällä ja huomannut, kuinka himoitsin taannoin uutta porakonearsenaalia. Joten…Kannattaa siis kuolata täällä, niin saattaa olla luvassa iloisia yllätyksiä. :)
^^Olen kateellinen. On ne tyttöystävät ihania joskus…on se minunkin:)
Uusia pastelliliituja vanhennuksia varten, sekä uusi pensseli
kokoa 1.
Tomi…

Minkäs merkkinen tuo joulupukilta saamasi porakone on? Setti näyttää melko toimivalta kokonaisuudelta. Mikä muuten on poran käyttökierrosalue ja saako sitä säädettyä?

nimimerkillä porakonetta hankkimassa…
Kone ja oheissälät ovat kaikki Proxxonin valmistamia. Pyörintänopeus on 3 000 - 15 000 ja sitä saa säädettyä sekä porasta että muuntajasta.
Kiitoksia infosta…pitänee etsiä kyseisiä tarvikkeitä myyvä pulju ja suorittaa hiukan hintavertailua…
Tuo pylväsporateline on muuten sitten ehdottoman hyvä lisävaruste.Jos on tarkoitus tehdä toistuvia,tarkkoja porauksia niin välttämätön.
Ja Luojalle kiitos Tyttöystävistä/Vaimoista :)
Styreeniä piti hakea, kun tämän hetkinen kohde nielee sitä armottomasti. Nimimerkillä: Kaikki uusiksi.Projekti
Tuo pylväs olisi ihan kätevä, ja sorvi kanssa.
Ohlssonilla ja K-Raudassa on Dremelin pylväitä noin 60-70 ekee(voi olla halvempiakin, muisti prakaa). En tiedä meneekö siihen muun merkkiset…