Pienoismallit.net

Figujen maalaus

Morjensta. Nyt on juuri yksi dioraama meneillään, jossa on juuri laskeutunut Thunderbolt. Dioraamoja (joissa olisi figuureja) en ole viellä pahemmin tehnyt, vaikka kova hinku olisikin. 4 - figuuria olen tehnyt ja maalannut, mutta en viitsi viellä dioraamaa tehdä, sillä figuurejen maalaus meni päin.. no , jotain. ;-D Figujen maalaus vinkkejä ym!
Hakuhakuhaku. Tästä on keskusteltu ennenkin, jo tuolla sinunkin otsikolla jotain löytyy hausta
Kappas kepponen! Haku tosiaan tuotti tulosta. :-P Ainut ongelma on, että en juuri tajuat viellä "mallari - sanoista" mitään. Voisko joku ihan tähänkin turhaan - keskusteluun heittää vinkkiä, että miten naaman yksityis-kohdat kannattaisi maalata? (silmät, suu ym.)
-Sami- kirjoitti:
Ainut ongelma on, että en juuri tajuat viellä "mallari - sanoista" mitään.
www.pienoismallit.net/sanasto/
-Sami- kirjoitti:
Voisko joku ihan tähänkin turhaan - keskusteluun heittää vinkkiä, että miten naaman yksityis-kohdat kannattaisi maalata? (silmät, suu ym.)
Miksi tähän itsesikin mielestä turhaan keskusteluun pitäisi vielä heittää vinkkiä kun se on jo sanottu toisissa ketjuissa?
Asia 1. Kaikki ei aina voi olla tietokoneella kovin kauan (kun on töitäkin) , niin ei aina ehdi selailemaan / etsiskelemään haulla, tai toisista ketjuista mitään. Mutta ei tarvi vastata, jos se nyt noin kamalaa on. :3
-----tuli triplana-----
-----Tuli triplana-----
Tässä sinulle hyvä ohje…

Sitä paitsi nyt on viikonloppu. Tuskin sinä silloin töitä teet?

Lukkoon!
-Sami- kirjoitti:
niin ei aina ehdi selailemaan / etsiskelemään haulla, tai toisista ketjuista mitään.
Uusien aiheiden tekemisellä edesautetaan tiedon hajautumista ja lisätään tätä selailua. Suosittelen lukemaan Mika A.C Heikkilän "Mikan figuuripaja" Mallix 3/2008 (kasvot) ja 5/2008 (vaatteet). Niissä kerrotaan hyvin figujen maalauksesta öljyväreillä, hyvien kuvien kera.
-Sami- kirjoitti:
Kaikki ei aina voi olla tietokoneella kovin kauan (kun on töitäkin) , niin ei aina ehdi selailemaan / etsiskelemään haulla, tai toisista ketjuista mitään.
Älä nyt tuollaista sano. Se kuulostaa ihan siltä, että "käyttäkää te muut minun puolestani hakua, teillä kun on aikaa." :)
Tiedon hankinta on osa mallailua, eli jos sinulla on aikaa mallailla, on myös aikaa hankkia tarvittavaa tietoa. Tässä kuitenkin yksi linkki, joka voisi olla ihan hyödyllinen:
www.track-link.net/articles/Figure_Modelling