Pienoismallit.net

Yleinen kehityskeskustelu

Itseäni lähinnä huolestuttaa se, että jos malleista ja kuvista voi tykkäillä, karsii tämä verbaalista osallistumista. Toisaalta monethan pelkäsivät arvioinnin tulonkin aikoinaan aiheuttavan samaa, vaikka se lähinnä vain lisäsi kommenttien kirjoittelua.

Tämä olisi tietysti ratkaistavissa sillä, että esimerkiksi malleja ja kuvia ei voisi tykätä, vaan tykkäily rajoittuisi vain keskusteluviesteihin ja kommentteihin. Tällöin ominaisuus ei varmasti vähentäisi kirjoittelun määrää, mutta toisaalta se voisi rohkaista panostamaan kirjoittelun sisältöön entistäkin enemmän.

Nämä siis ihan vain ajatuksia, joita voi ottaa huomioon, omaa mielipidettään pohtiessaan.
En tykkää, tökkii. Jos toteutuu niin tasapuolisuuden vuoksi sitten myös vastakkainen vaihtoehto käyttöön ;)

Nimim. Vastarannan Kiiski
En tule käyttämään, mutta en myöskään vastusta jos napit eivät tee käyttöliittymästä kamalan näköistä eivätkä hidasta renderöintiä.
Pasi Kiiski kirjoitti:
En tykkää, tökkii. Jos toteutuu niin tasapuolisuuden vuoksi sitten myös vastakkainen vaihtoehto käyttöön ;)

Nimim. Vastarannan Kiiski
Tykkään tästä kommentista ;)
Mielestäni olisi täysin turha ominaisuus.
Voishan sitä kokeilla ja jos kirjoittelu/kommentointi vähenee tuon "tykkäämisen" takia niin poistaa sitten sen option.
Monesti se kommenttien anto jää sen takia että kaikki oleellinen on jo sanottu. Eli tuolla tykkää/ei tykkää toiminnolla voisi helposti yhtyä aikaisempaan kommenttiin mallista/blokista/artikkelista/arvioinnista jne…
Nyt kun tuo siviililentokoneet-ryhmärakentelukin tuntuu saavan ilmaa siipiensä alleen, niin ollaan siinä historiallisessa tilanteessa että PMnetissä on vireillä kolme aktiivista ryhmärakentelua. Olisiko ideaa kerätä keskustelut niistä omaan osioonsa ja pistää ne vaikka näkyville etusivulle jollakin tavalla esim. tapahtumat otsikon alle. Tuli vaan pikaisesti mieleen, että olisi mukava seurailla niitteen tilannetta yhdestä, paremmin näkyvästä paikasta.
Jos jollain on ideoita sanokaa ihmeessä.
Kyllähän keskustelualueella olisi hyvä olla oma osionsa ryhmärakenteluille, kun niitä nyt tuntuu sikiävän, myös vanhentuneita rakenteluja olisi helpompi selailla, jos tämmöistä tarvetta ilmenee.
Ryhmärakentelut ovat aina löytyneet Galleriasta omana osionaan (vasemman reunan navigointi) ja lista menneistä ryhmärakenteluista löytyy myös ohjesivulta.