Pienoismallit.net

Yleinen kehityskeskustelu

Sama homma Vantaalla. Elisa laajakaista hukkasi uuden sivuston mutta mobiili toimii. Ei auta flushdns mutta täytynee buutata modeemi josko auttaisi. Kunhan kerkiää mönkiä tuonne pannuhuoneeseen…
Minulla alkoi juuri äsken Elisan yhteydellä toimia. Yksi konsti on kokeilla laittaa välityspalvelin päälle selaimen asetuksista. Esimerkiksi Elisalla sivusto on toiminut koko ajan proxy.kolumbus.fi:800-välityspalvelinta käyttäen. Tosin Sonera näyttäisi olevan hitaampi, eikä edes proxy.dial.inet.fi:800 auta asiaan. Muiden palveluntarjoajien yhteyksiä itselläni ei ole nyt käytettävissä, jotta voisin testata.

Palveluntarjoajien nimipalveluiden päivittyminen ottaa aina oman aikansa, ja valitettavasti asia on täysin minun vaikutusmahdollisuuksieni ulottumattomissa. Yleisesti ottaen muutokset päivittyvät viimeistään 24–48 tunnin sisällä. Joten huomisen aikana pitäisi toimia kaikilla.
Elisa toimii nyt, en ehtinyt kokeilla edes buuttausta.
No niin. Lähti toimimaan kun teki DNS flushin ja buuttasi ADSL-modeemin. Sonera on.
Pelkkä flush ei auttanut.
Welho päivittyi eilen tunnissa, työpaikalla oli sen sijaan ongelmia. Aamulla vanha, sitten pari tuntia uusi, kunnes vanha palutui jostain syystä. Nyt taas pelittää.
Eilen ei päivemmällä toiminut, illalla kyllä, tänään ei kertakaan. Nettipömpelin uudelleenkäynnistely tai dnsflush ei auttanut. Nettiyhteyden vaihdoin asetuksista käyttämään Opendns:ää, tuntuu pelittävän. Elisan yhteys kyseessä.

Edit: Ei toimi oletusnimipalvelinasetuksilla vieläkään. Opendns:llä toimii.
Viimeksi muokattu 24.1.2011 18:20
Kalle Rantanen kirjoitti:
Koska pm.net toimii fiksusti, toisin kuin useimmat muut sivustot? :) Toimintatapa on kyllä muutettavissa sivuston asetuksista, kohdasta "Avaa linkit uuteen ikkunaan".

//edit: Oletin siis, että asetuksilla tarkoitit selaimen asetuksia.
Empä tuollaista ollutkaan huomannut. :) Kiitos tästä.
Nyt vasta pelittää. Mitkään kieroilut ja kikkailut eivät auttaneet. Eilen kyllä sai selata sivustoa, kun kierteli Ruotsin ja Kiinan kautta koukaten takavasemmalta. :)
Etusivulla olevaa Sivustolla tapahtunutta -feediä on nyt mahdollista selata kymmenen sivullista taaksepäin.
Tämä nyt ei varsinaisesti liity sivustoon, vaan käyttäjille…

Olen huomannut, tuolla gallerian puolella, kun jotkut valittavat ettei mahdu tarpeeksi kuvia malleista. Hakekaapa ihmiset netistä sellainen ilmaisohjelma kuin PixResizer! Sillä muokkaatte valokuvat vaikkapa kokoon 400x600 tai jotain siihen suuntaan, niin johan alkaa kuvia mahtua. =)
Ohjelma on tosiaan freewarea ja todella helppo käyttää, jos vähänkin taitaa englannin murretta.