Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: Profiilit

Hyväksyvä "hep" myös täältä.
ei huono idea.
Ja toki saapuneesta vieraskirjamerkinnästä tulisi punainen numero vilkkumaan tuohon oman käyttäjätunnuksen perään, right? Kuten yv:ssä ja muissa vastaavissa.
Kannatetaan myös täältä. Tällä voisi hoitaa sellaista vähemmän tärkeää, mutta silti jollekkin tietylle henkilölle tulevaa "viestintää" :)
Yhdyn edellisiin puhujiin. Eli kannatetaan!
Riku Mäki kirjoitti:
Yhdyn edellisiin puhujiin.
Kannatan myös tämänkaltaista joukkoyhdyntää.

Käytäntö sitten näyttää miten tuollainen vieraskirja tulisi toimimaan.
Kyllä, mutta meikäläisen vieraskirjaan saa sitten ainoastaan laittaa mallaustaitojani tai minua itseäni kehuvia, imartelevia, suorastaan jumaloivia kommentteja. Muussa tapauksessa kostan ja alan jakelemaan pakkasen puolella olevia tähtiä !!!! Ja varmuuden vuoksi perään : )
Yhryn kans tähän vieraskirjan kannatukseen.
Toiveenne on lakinne, joten toteutin tuon samantien, koska kannatus oli niin yksimielistä. Nyt jokaisen käyttäjän profiilista löytyy siis vieraskirja, jonne muut voivat jättää julkisia terveisiä käyttäjälle.

Samalla toteutin toisenkin jo kauemmin aikaa sitten toivotun uudistuksen: uusien kommenttien ym. määrää osoittavaa vilkkuvaa lukua klikkaamalla pääsee nyt suoraan lukemaan ko. kommentin ilman sitä välivaihetta, että pitäisi suikkelehtia omat kuvat -sivun tmv. kautta.

Samalla muutin systeemiä siten, että nyt jatkossa oman nimen perässä näkyy vain yksi luku, jossa on yhteenlaskettuna kaikki saadut uudet kommentit, yksityisviestit ym. Tämä lähinnä tulevaisuutta ajatellen, koska oman nimen alapuolella olevaan valikkoonkaan ei mahdu loputtomasti sisältöä. Ymmärrän kyllä, että joku käyttäjä voi kokea ongelmana sen, että luvun klikkaaminen on hieman sika säkissä -meininkiä, mutta uskon hyötyjen olevan haittoja suuremmat, kun nuo turhat välivaiheet ovat poistuneet.

Valitettavasti näiden uudistusten testaus jäi nyt hieman vähäiseksi, joten ilmoitelkaa rohkeasti, jos jotain omituista ilmaantuu tai uusista kommenteista tai muista uusista sisällöistä jäävät ilmoitukset tulematta.