Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: Kirjoitukset

Jostain syystä en saa ladattua kuvia Sturmi arvosteluun. Valitsen kuvatiedoston ja painan "Jatka"-nappia, mutta ei tallennu sivustolle kuvat. Missä mahtaa olla vika?
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Missä mahtaa olla vika?
Palvelimen levytila on loppunut. Yritän saada vapautettua jostain lisää tilaa ensihätään.
Tuossa naputellessa tuota E-50 laatikkoarvostelua, huomasin erään seikan joka ehkä kaipaisi pientä viilausta.

Yritin nimittäin laittaa hinta haitarin mutta sivuston koodi ilmeisesti ei ymmärrä viivaa tuossa kentässä.
Hintahaitarikin voi toki joskus olla hyödyllinen tieto, mutta ainakin itse olen kuitenkin yleensä ehkä kiinnostuneempi siitä mitä mallista on oikeasti maksettu.
Siis selvennyksenä.

Tarkoitukseni oli laittaa siihen mihin hintaan ko. mallisarjaa Suomesta löytyy. Tämä kai on kohtuullisen olennainen tieto…
Hintaluokkaa kuvaava hankintahintahan siihen on tosiaan tarkoitus syöttää. Halutessaan voi toki käyttää luovuutta ja laittaa vaikka sopivasti pyöristetyn hintahaitarin keskiarvon, mutta hinta on tosiaan aina numeerinen tieto.

Lisäksi tekstiosuudessa voi halutessaan avata hintahaitaria tarkemminkin, mikäli sillä tiedolla on suurta merkitystä, eli vaihtelu on suurta tms. Hinnat kuitenkin aina elävät, joten sen suhteen ei ole kovin tarpeellista olla erityisen tarkkaavaisena, koska todennäköisesti viimeistään jo vuoden kuluttua tieto ei pidä enää paikkaansa.
Hei,

Milloinkohan pyytämäni valmistaja lisätään sivustolle?

Olisi hienoa, jos omia pyyntöjään ja toiveitaan voisi jotenkin "seurata". Eli Puuttuvien mallin valmistajien ja sanaston sanojen yms. pyytämisessä olisi ns. työnkierto. Omalta sivultaan voisi nähdä listan pyytämistään lisäyksistä, sekä sen onko kukaan edes mitenkään reagoinut pyyntöön tai onko ko. pyyntö jo lisätty sivustolle.
Valitettavasti viestisi on mennyt jotenkin ohi. Mistä valmistajasta on kyse?

Kirjoitusten lisääminenhän ei muuten edellytä valmistajan määrittelemistä, vaan sen voi vaikka mainita leipätekstissä ja lisätä mahdollisesti jälkeenpäin kirjoituksen tietoihin.

Mitään tuollaista raskasta seurantajärjestelmää ei todennäköisesti ole kuitenkaan tulossa.
BamBam Model Productions

Pyysin sitä "ilmoita ylläpidolle" / Palaute -toiminnon kautta.
Bam! Kyseinen valmistaja on nyt lisätty.