Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: Keskustelut

^Juuri noin, itsellä Firefox 3.0.3. (löysin muuten just sen print screeninkin, mutta Kalle ehti edelle…)
Koska aikaisempi keskustelun avaukseni meni ilmeisesti bittiavaruuteen, otan esille toiveeni täällä kehityskeskustelun osiossa.
Toiveeni oli sellainen, että mm keskustelun pääaihe "Autot ja moottoripyörät" jaettaisiin erilleen, eli autoihin ja moottoripyöriin.
Meikäläisellä, joka harrastaa (kun ja jos harrastaa) vain moottoripyöriä, kokee jopa hakujen käytön hankalaksi, sillä siten ei löydä kuin spesifisiä juttuja, eikä koko moottoripyörä arsenaalia joka sivustolla on mukana.
Moottoripyöristä on niin vähän keskustelua, että en näe mitään tarvetta tehdä juuri niille omaa aluettaan.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Moottoripyöristä on niin vähän keskustelua, että en näe mitään tarvetta tehdä juuri niille omaa aluettaan.
Joo, todella hiljaista, eikä toi moneen alueeseen jakaminen ole oikein muutenkaan järkevää, tahtoo jutut sitten levitä "väärille" alueille. Tämä pyörien vähyys ihmettää, mielenkiintoisia malleja on vaikka kuinka, ja tekeminen todella mukavaa. Maalauksetkin tahtoo, ehkä pienien pintojen takia, onnistua helpommin kuin esim. autoissa.
Tervo Salminen kirjoitti:
Toi moneen alueeseen jakaminen ole oikein muutenkaan järkevää, tahtoo jutut sitten levitä "väärille" alueille.
Juu tietoa pirstaloituu nyt aika lailla,tuota ajatusta "minikysymykset" ketjusta ihmettelen suuresti.Kaikki aiheet maan ja taivaan väliltä samassa sekamelskassa.On pirullinen tiedon hajoittaja.
Ei olisi suuri vaiva hakea pientäkin kysymystä edes sivuava vanha aihe ja pistää kysymys sinne.Muutenkin käsite minikysymys on hiukan hämärä.
No hyvä kuulla. Ajattelin jo olevani ainoa, joka ihmettelee koko minikysymykset -ketjua :)
Pekka Muikku kirjoitti:
Ajattelin jo olevani ainoa, joka ihmettelee koko minikysymykset -ketjua :)
Et ole. Kyseinen ketjuhan on jo lähtökohdaltaankin aivan omituinen. Eihän missään ole sanottu, että jokin aihe olisi liian vähäpätöinen, etteikö siitä voisi aloittaa uutta keskustelua. Ja monesta aiheestahan tosiaan löytyy jo keskustelu, jonka jatkoksi kysymyksiä voi laittaa. Pitäisiköhän tuo keskustelu lukita?
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pitäisiköhän tuo keskustelu lukita?
Tuo ketju nimenomaan ruokkii mielestäni ajatusta siitä, että "hakua ei tartte käyttää, kun kysynpä tässä äkkiä". Lukkoon vain.