Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Loputon projekti skyrideristä…
Pitäisi siirtyä maalaamon puolelle kun alkaa olla taas kiva nippu maalattavaa. Lamborghini Countach, Shelby Cobra 427, BMW 635 Csi, Mercury ´49 kustom, Porsche 917 Leo Kinnunen, Nissan Skyline ´73. Ihan kaikki ei ole maalaus valmiina. Esimerkiksi Nissan ja Porsche ovat vasta alkutekijöissään.
AFV Clubin Stryker CV 1:35 pääprojektina. Lisäksi kesken Revellin Tpz 1 Fuchs 1:72, jota käpälöin harvakseltaan. Kesken ja tiukasti karilla on myös Ford Focus WRC -projekti (1:24, Tamiya).
Tamyan 1:48 Panther Ausf. F Sd.Kfz. 171 viimeistelyvaiheessa. Uusia visioita jo suunnitteilla :)
Tulossa ferrari fxx tamiyalta ja siihen crazy modelerin P/E sarja.
Terapiamalli C-47 "Dakota" hyllyn perältä löytynyt jo vähän aloitettu Italerin malli. Nyt aattelin tehä valmiiks. Katotaan mitä syntyy panssarimallarin käsittelyssä.
(2) Messerschmitt BF-109 G-6, SPITFIRE Mk.II ja Dauntless.
Tällä hetkellä kesken vain Fine Moldsin Bf109-F4/trop 1/72. Loppusuoralla ollaan…
Jotain pientä näin Juhannuksen kynnykselläkin, eli panssariautokaksikko: Zvezdan BA-10M ja BA-3 1/35. Valmistunevat varmaan ennen lomalaitumille lähtöä heinäkuulla.
Tällä hetkellä pöydällä Trumpeterin Jagdpanther ja Dragonin sturmi, molemmat 1/72. Lisäksi pöydän ulkopuolella Tamiyan 48-pantteri ja aivan viimeisillään oleva Tamiyan StuG III, niinikään 1/48. Eli tekeminen ei ainakaan heti lopu tänään alkaneella kesälomallani. Ja sadesääthän vauhdittavat kummasti mallien edistymistä.. :)