Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Hawker Typhoon, P-39 Airacobra dioraama, Blackburn Roc, Me-110G, B-25 Mitchell. Kaikki "nelikaseja". Sitten on läjä pitkänajanprojekteja.
Kristian Koskela kirjoitti:
What if tyylinen rynnäkköversio Suomihurrista(!). 2x 250 kg pommit sotkien nuijimiseen, 2x 7.5mm automaatti pak 40 siipien alla (kts em) ja 12 kk:ta jalkaväen ja vihukoneiden riemuksi. Siinä on myös merlin moottori mustangista. Voi voi, sairas on ihmis mieli. :D
Huhhuh, melkonen lasti. Ei taida ihan yks Merlin riittää tuon kuskaamiseen ;) Mahtuisko siihen johonkin väliin sotasaalis Me-262:sta nyysityt Jumot?
Vaikka mitä. Ki-84, Brittisotilaita, Warhammereita (40k ja FaBa), 10mm jenkkejä ja sakuja sekä yksi panssarintorjuntatykki. Noista tänne seuraavaksi tulee katseltavaksi varmaan 10mm soltut ja Ki-84
Bishop juuri työn alla ja seuraavaksi tarkoitus aloittaa E-100, ISU-152V, T-34/76 ja T-54. Syksyllä on tarkoitus jatkaa T-44 työstämistä ja kaikki projektit on 1/35.
Vähän kaikkea mutta silmille pomppaa Dragonin Tiger (zimmerit) ,Blenheimin maalaus, Tiger dioraaman maalaaminen ja Helmut teidmanin mersun viimeistely (kuvia tulossa pian).
Edelleen sama T-34 kuin viime kesänäkin… :/ ja nyt ostin pojalle ekan oman mallin Harrasteesta, jota olis tarkoitus yhdessä koota.
Aloitin juuri Eduardin valmistaman 1:72 Nieuport 23 koneen kasaamisen.On muuten pieni laite.
AFV Clubin 1/35 Sturmtiger ollut tuossa nyt jonkun aikaa, homma seisoi jonkun aikaa etsiosia odotellessa mutta nyt taas etenee mitenkuten…
Tällä hetkellä ei työn alla mitään, vaihto-ehtoja on niin paljon etten osaa päättää, pitänee arpoa seuraava rojekti.