Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Halloween lähestyy! Itse löysin veret seisauttavaa kauhua Mirrorin t-20 sarjan telaketjuista. Hampaat kalisten pää punaisena yritin niitä kasata, kunnes löysin itseni selaamasta korvaavia after teloja :D
Eli joo, t-20 + pak40 työnalla.
Albatros on edennyt hieman. Pian pääsee asentamaan yläsiipeä paikoilleen.

Hyvin teatraalinen projekti meneillään. Onnistuin maalaamaan karhun pään pensselillä. Keltainen pohja tietysti ruiskulla. Apuviivat piirretty pehmeällä B-lyijykynällä ja sitten Tamiyan HF-pensselillä mustaa Vallejon akryylimaalia viivojen päälle. Viivoja on sitten levennetty ja mustat alueet täytetty. Nenä tuli vahingossa kokonaan mustaksi, mutta se tuli korjattua varovasti hammastikulla raapimalla.
Vihdoin pääsi aloittamaan alarungon sotkemista panzerjägeriin. Telapyörät yms toki saa saman käsittelyn myöhemmin.

Hyvältä näyttää! Kurailu on kyllä hauskaa, eikä lopputuloksestakaan aina tiedä ihan heti. Mutta onneksi noita voi aika hyvin korjailla jälkeenpäin.
Auringonnousu panssarivarikolla…

Teatraalinen dioraama etenee. Kokeilin figuuriin uutta Vallejon Ultra Matt -lakkaa, ja kyllä tulee tosi mattaa!


Projekti alkaa pikkuhiljaa näyttää valmistumisen merkkejä. Rungosta puuttuu enää pitot-putket ja lakkapinta. Seuraavana on vuorossa siipien, laskutelineiden ja moottorien viimeistelyt. Marimekko Kivet -kuvio on ollut tuskien taival viimeiset kuukaudet, mutta sinnikkyys palkitaan ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää.
En ole lisännyt vuoden 2022 aikana tälle sivustolle, enkä mihinkään muuallekaan, yhtään mallia esille. Hurricane on kuitenkin ollut koko ajan työn alla ja malli valmistunee talven aikana. Teen Hurricanesta aiempien mallieni tapaan rakentelublogin.Muutaman vuoden tauon jälkeen harrastukseen palaamista…