Pienoismallit.net

Mitä työn alla?Vaunun viipale, figuuri uupuu vielä, samoin perinteinen erämaan epeli.


DR.I. Tämän kanssa tulee muutama tunti vierähtämään.
Viimeksi muokattu 7.4.2022 23:58
Vetenalasiavehkeitä ollut kuivatelakalla varsin kauan pohjamaalissa. Olisi saatava vesille nyt kun jäät sulavat.

Innostuin vetämään sähköjohtoa ja ilmalinjaa kippikärryyn.
Työn alla Airbus A321. Runko on saanut pohjamaalin ja siivet saivat eilettäin lopullisen maalipinnan. Pieni riski oli maalata siivet irtonaiset laipat kiinnitettynä, mutta kannatti. Ajattelin tällä kertaa satsata detaljeihin ja lisäsin metallic detailsin etsiosia siipiin. Myös runko saa saman sarjan pitot-putket nokalleen. Seuraavaksi työn alle moottorit. Projekti etenee hitaasti, mutta varmasti.

Viimeksi muokattu 18.4.2022 10:42
Tuleva OH-LZF alkaa pikkuhiljaa näyttää esikuvaltaan. F-Decal siirtokuvat olivat laadultaan hyvät ja suhteellisen kivuttomat asentaa, mutta enköhän minä siitä huolimatta onnistunut venyttämään laser-printattuja siirtiksiä sen verran, että jouduin niitä jo paikkaamaan.. toinen ainainen piina on pöly, jota aina jostain ilmestyy siirtokuvan alle kun sen on saanut aseteltua.

Rekisterimerkinnät ym pikkusälät vielä odottamassa asentamista. Moottorit ja laskutelineet ovat kohta saamassa maalipinnat.

Siipien coroguard-alueet piti toteuttaa Nazca decalsin siirtokuvilla, mutta harmikseni jouduin toteamaan että ne eivät istu tähän Zvezdan siipeen alkuunkaan. Meneeköhän vielä maalailuhommiksi…
Rungon nokkaan on jo porattu reiät valmiiksi pitot putkia varten.
Hobby Bossin 1/35 BA-3 Suomitunnuksin.


Fokker DR I:n runko + alataso kohtasivat toisensa.
Caproni edistyy todella hitaasti, mutta edistyy silti. Aihe liittyy myös "keskeneräisiä III ryhmärakenteluun". Jos en ehdi saamaan tätä valmiiksi ensi Juhannukseksi, niin ehkä sitten seuraavaksi Juhannukseksi. ;)


Bunan kentälle hylätty A6M3 tyyppi 32 loppusuoralla.
Vielä hieman viimeistelyä jne.