Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Jouluksi uusi sauna. Alkoi noi 90-luvun lauderungot olla hengenvaarallisessa kunnossa ;-)

Tervo Salminen kirjoitti:
Jouluksi uusi sauna. Alkoi noi 90-luvun lauderungot olla hengenvaarallisessa kunnossa ;-)

Ilmankos sinulta ei ole tullut vähäänaikaan päivityksiä mallailusta;). Kyllä nuo tosiprojektit ovat tietysti paljon tärkeämpiä.

yt.
MK
Mika Kauranen kirjoitti:
Ilmankos sinulta ei ole tullut vähäänaikaan päivityksiä mallailusta;). Kyllä nuo tosiprojektit ovat tietysti paljon tärkeämpiä.

yt.
MK
Joo, tää on syönyt miestä. Vaimo "muistutellu" tästä jo ainakin pari vuotta, laiskuuttani en ole vaan saanut aloitettua. Kunnes nyt päätin, että jouluksi toi pitäis saada kuntoon. Tässä nyt pari viikkoa miettinyt aloitusta ja hankkinut noi panelit, lauderungot ja laudepuut (ihanan kallista, puutavara tuntuu olevan kortilla). En ole päässyt saunan kimppuun, mutta ei ole kehdannut mallailuhuoneeseenkaan linnottautua. Noh, ehkä tämä tästä…
Kivoja ylläreitä seinän sisältä kolmenkymmenen vuoden takaa. Onneksi oli ns. "kylmä" ;-)Tamiyan panther d maalinkuivumismalli. Alarungon ja telojen säistystä.
Tervo Salminen kirjoitti:
Kivoja ylläreitä seinän sisältä kolmenkymmenen vuoden takaa. Onneksi oli ns. "kylmä" ;-)

Nakkaa lasivilla kartanole, ja laita vaikka ekovilla/kivivilla. Mulla 1947 rakennettu rintamamiestalo. Ei juuri vapaa ajan ongelmia ole:()
Nimrodin valmistuminen etenee verkkaiseen tahtiin. Siirtokuvia laittaessani huomasin muutaman kohdan misssä
maalausta piti paikkailla. Siirtokuvien laittamasen kannatta varata aikaa. Niitä kun on "riittävästi".

E-P
Copper state modelsin romfell - panssariauto.
Hasen 1/350 Yahagi lähtenyt tässä syksyn mittaan pikku-pikku askelin kasaantumaan. Mallin lisäksi tuli hankittua kaksi Hasegawan omaa fotoetsisettiä "for AGANO-class", eli oletin naiivina aloittelijana että tokihan nämä sitten sopivat kaikkiin Hasen paketointeihin noista neljästä Aganosta. No eihän totuus tietenkään ole sitten näin ruusuinen, ja jo tässä komentosiltaa kasaillessa on tullut vastaan parit kohdat jotka luokan eri alusten välillä eroavat siinä määrin, että monet (ei ihan halvat) fotoetsipalikat ovat käyttökelvottomia juuri Yahagiin. Sain siten ostaa lisäksi vielä Flyhawkin kaidetta ihan metritavarana, ja siitä on nyt sitten kiva yrittää taiteilla noita sillan kaiteita. Aganoista löytyy ainakin minun googletaidoillani vielä suhteellisen vähän tarkkoja kuvia, joten kovinkaan hääviä tietoa esim. tuon pian kasailtavan tutkahässäkän detaljeista ei ole, arvailuksi menee.Muuten oikein kiva sarja, ja silloin kun fotoetsit vain tähän nimenomaiseen yksilöön käyvät, sopivat nekin kyllä ensiluokkaisestil.
takomin maussiin loppu hifistelyt, reenasin pintojen tekstuuria, ja muuttaa kyllä ilmettä.