Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Paljon kaikenlaista työn alla, mutta tällä hetkellä Revellin Finnjettiä.
Viimeksi muokattu 11.1.2019 12:56
[img][/img]
Kuvaamista vaille valmis pantteri. Asukin dekaalit saavat kuivua huomiseen.
ACS:ään tekeillä BMW Z4 tuning versio. Tässä pari kuvaa, enempää en paljasta, sitten näette näyttelyssä.


Obj._________? :)- Waltter
IS-4 törmännyt siltaan ja torni siirtynyt taakse? :) Tosin runko näyttää saaneen samalla lisää korkeutta…
Airfixin Blenheim etenee, täysin tyytyväinen väreihin en ole, mutta close enough. Seuraavaksi lakkaa ja siirtokuvia.[img][/img]
Mitäköhän tästäkin tulee?

Hasegawan P-51D 1:48. Etsejä yritetty saada ohjaamoon, osa onnistui, osaa en yrittänytkään laittaa. Vielä olisi tulossa resiinipyöriä ja toistakymmentä vuotta vanhat dekaalit Kuubalaiselle koneelle.

Mielenkiinto herännyt malleihin muutaman vuoden jälkeen.
Maalausvaiheessa 1/48 Ju 88 ja rakenteluvaiheessa 1/48 Blenheim.
Takomin King Tiger initial 1-4 aluillaan, sarjasta voi rakentaa protovaunut V1 ja V2 ja ensimmäisistä tuotantovaunuista #280001-28001x. Muutama pointti jos haluaa rakentaa V1/V2 vaunun on: torninkatto joka koostuu kolmesta levystä niin etu ja takalevyt olivat V-vaunuissa 25mm verrattuna 40mm tuotantovaunuihin jota sarjan katto edustaa (eli etu- ja takalevy tulee laskea tornin sivun tasalle) Bovingtonin Tiger2 on muuten V2 eli löytyy helposti referenssiä. V-vaunujen telojen sivusuojissa ei ole vahvikerautoja. Telat ovat tietenkin väärät varhaiseen V-vaunuun mutta ilmeisesti myöhemmin ollut käytössä. Varhainen tuotantovaunu kaipaa vain Zimmeritin pintaan. Ensimmäiset viisi tuotantovaunua menivät Panzer Lehr:n alaisen Funklenk 316 komppanian käyttöön, seuraavat sPz.Abt 503:lle.
Hobby Bossin 1/48 Messerschmitt Me-262A-1a/U4. Nokasta on lähtenyt maalia teippien mukana.