Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Työn alla on taas erinäinen määrä malleja, mutta ainut joka osoittaa edistymisen merkkejä, on Jäntin Heikin lahjoittama Fujimin 1/72 Stuka. Maalaamaan pitäis päästä tänä viikonloppuna.
Nyt on rakenteilla 1/25 autotallidioraama.
Mulla on nyt primaarisena kohteena Revellin 1/48 Bf-110G-2 ja muita on sitten enemmän ja vähemmän työnalla: Rodenin 1/48 Gloster Gladiator, Hellerin 1/48 T-6 Texan, Accuraten 1/48 B-25 Mitchell ja 1/48 Il-2 Sturmovik. Noi neljä jälkimmäistä on enemmän tai vähemmän vaiheessa…
Koko kesän on ollut työn alla Trumpeterin 1:48 Wellington ja Revellin iso sukelluspötikkä - 1:72-skaalan jenkkien Gato-luokan sukellusvene.
Aktiivisesti pöydällä levällään Revellin (monogram) 1/25 Chevelle pro street.. Menossa hitaasti, mutta varmasti tumpelokustomoinnin suuntaan.. Eli kaikenlaisia päähänpistosta syntyneitä muutoksia on malliin kehittymässä :)

Smer:in 1/48 Sopwith Camel on tässä nuuskinnassa kaikkia n. kymmentä osaa hipelöidään ja nuuhkitaan että josko niihin uskaltaisi siveltimellä puuttua.. Rakentaminen siirtynee hamaan tulevaisuuteen, sillä…

Suunnitteilla on myös 1/32 - 24 mitakaavaan tuleva "Blues dioraama" tai vinjetti, kumpi s sitten lienee.. Ideana olisi väsätä bottleneck kitaraa rämppäävä mies laiturin nenään istumaan. Ja ympärille sekalaista mississippi-roinaa vuodelta 29 tähän päivään. Saa nähdä sitten että mikä tulee lopullinen toteutus olemaan.. :)

edit:
Niin, ja vaimo vässää tuossa vieressä ikuisuusprojektiksi paisunutta nukkekotiaan n.1/10 mittakaavaan..
/edit
Viimeksi muokattu 20.7.2007 22:36
Tällä hetkellä työpöydällä on leviänä Panther G Steel Wheel eli Dragonin uusin Panther-malli.
Pöydällä levällään pari MoParia (67´ Coronet ja 71´ Cuda), valmistunevat FCMA Openin pöydäntäytteeksi??. Seassa hakevat muotoaan Studebaker J-20 runkopalkit ja moottori… LeKopuolella Revellogrammin B-24 alkaa olla valmis ottamaan maalia pintaansa. :)
Eilen lähimarketista löytynyt Revellin Leo 2 a4.nen meni taas kerran kaikkien muiden ohi.Valurunkot pesty ja sit vaan ettimään Suomi vaunuista kuvia.Tarvinnee taas tehdä jonkin sorttinen pyhiinvaellus reissu Parolan Ps museoon..

Muita aloitettuja:
Revell Gato glass suklari 1/72
Hasegawa Stuka 1/48
Hasegawa Lancia Stratos 1/24

Tahtoo AINA löytyä jonkin uus rojekti,enkä saa valmista aikaiseksi…

Moka - Fly friendly skies with Me
Työn alla tällä hetkellä ovat Accurate Miniaturesin SBD-3 Dauntless sekä Grumman F3F-2. Molempien pitäisi olla valmiina ensi keskiviikkona.

/marko
Minulla on nyt 1:35 dioraama jossa on n 1/4 taloa ja tamiyan panzer IV J. Talo on liha&leipäkauppa/teurastamo, jossa piileskelee joko engelsmanni tai kaupan omistaja ullakolla, pitäisi varmaan laittaa kuva galleriaan?