Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

No jotain on itselläkin työn alla: Rodenin Junkers DI, Rodenin Fokker D VII (tarkempi määritys ns vaiheessa), Emharhin Whippet (=WW1 panssari), Hasegawan P-51B/C ja noin tusina tai pari 10 vuotta sitten aloitettuja… Ja kaikki siis herrasmiesten 1/72 skaalaan. Tuo He 177 on kyllä mielenkiintoinen koneena, mallina en ole siitä kiinnostunut, saako tällä edes 1/2 pistettä sille ;-D
kapitänleutnant kirjoitti:
Vähän asian vierestä, mutta asiaa: Eikös Aatu tullut Immolaan ja tais päälaskutelineen vasemman puolen jarrut leimahtaa tuleen lyhyen kiitoradan ja FW:n rakennevian? takia.
Herra kapteeniloitnantti, niinhän se olikin, siis että laskeutui nimenomaan Immolaan eikä suinkaan Malmille. Kävin viime viikonloppuna Helsingissä Malmin kentällä kuvaamassa siellä majapaikkaansa pitäviä Antonov An-2 kaksitasoja ja kai minulle sitten sen takia jäi jonkinlainen "Malmivaihde" päälle korvien väliin.
Noh, nyt voin sitten kertoa että työn alla on Trumpeterin 1:48 Wellington Mk-I.

Täytynee jossakin vaiheessa avata ihan oma ketju tälle projektille.
Sergeant Steiner kirjoitti:
Noh, nyt voin sitten kertoa että työn alla on Trumpeterin 1:48 Wellington Mk-I.

Täytynee jossakin vaiheessa avata ihan oma ketju tälle projektille.
Asiaa, jos olisin ehtinyt, olisin myös äänestänyt Wimpeytä. Jo ihan siksikin, että siitä näkee vähemmän malleja, vaikka viime vuosina on tullut hyviä sarjoja. Ja muutenkin RAF on myös meikäläisen sydäntä lähellä. Eipä silti, ei noissa kahdessa muussakaan vaihtoehdossa mitään vikaa ole, itse olisin kyllä asettanut Condorin Greifin edelle. Makuasioita, täysin, ja siksi oikein hyviä keskustelunaiheita ;-)

Mitäkö itsellä työnalla? Eldareita… pelifigut on aika pahasti vieneet meikäläisen, mutta eiköhän vielä joskus johonkin lekoon tartuta. Pari Spitfireä on periaatteessa työn alla mutta aika tukevasti hyllytettynä tällä hetkellä.
Vessan laatoitus ja Academyn M551 Sheridan. Jälkimmäinen se mielenkiintoisempi.
J Katainen kirjoitti:
Vessan laatoitus
Ja se mittakaava oli?
Mittakaavaan 1:1
Vuosi alkoi Eduardin Ressu-koneella, eli Sopwith Camel F.1. Ja se on oikeastaan sivuston syy, koska tähän asti olen välttänyt kuin ruttoa kaikkia kangaspuita monien vuosien takaisen Gladiator -katastrofin vuoksi. Sen jälkeen on kylläkin välineistö ja kärsivällisyys parantunut. Johtuen osin autotallin ovien kasauksesta (muistuttaa pienoismallailua, paljon osia, jotka eivät ihan sovi sellaisenaan yhteen) ja muusta vastaavasta, viimeistelytyöt useammasta ps-mallista jäänevät kesälle.
SU-100 dioraama. Kunhan pääsen kunnolla alkuun laittelen tännekin kuvia.
No niin nyt olis ensimmäinen "oma" malli 16v tauon jälkeen ostettuna.. Sdktz11 ja pak40 1:72
Viimeksi muokattu 10.1.2007 11:36