Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Karkea arvaus Raimon kysymykseen, joku Le mans luokan Porsche. 962??
Paavo Virolainen kirjoitti:
Karkea arvaus Raimon kysymykseen, joku Le mans luokan Porsche. 962??
Lähelle osui - kyseessä nimittäin on Porsche 956 - Le Mansin kuninkuusluokan voittaja vuodelta 1984 - siis Newman Porsche 956 ( 1/24 Tamiya). Parhaillaan tuskailen auton kelta-valko-mustan korin maalauksen kanssa.
jarno törmänen kirjoitti:
Enpä tiedä mikä vehje on, mutta moottoritila kaikkine hilppeineen näyttää hyvältä.
Ilman noita letkuja/piuhoja tämä olisi kuin daami ilman tiss … ööh siis jotenkin liian "kaljun" näköinen. Ei sen puoleen - jouduin jättämään kuitenkin pois esim. kaikki sytytystulppien johdotukset, jotka johtaisivat virranjakajaan - koska en tajunnut porata niille reikiä oikeassa rakennusvaiheessa. Joten tällä virityksellä mennään "finaaliin".
AMT:n Nascar Oldsmobile ja kuvia löytyy täältä: kprt.pic.fi
Eduardin 1/32 Bf 109 E-7 Trop odottelee siipitykkejä
Hobby Boss 1/35 T-35 odottelee litkutusta ja säistämistä
Meng 1/35 Char 2C oli K-plussa tarjouksena ja laatikko on jo avattu
Forumilaisten ansiokkaalla avustuksella sain loihdittua Fiatin pinnat väreihin. Halparuisku ja oma taitamattomuuteni aiheutti pilkutukseen ylimääräistä hajaroisketta. Ihmisen mieli toimii omintakeisesti. Kun tarkoituksena on välttää säännönmukaisuutta keskittyminen kestää kyllä hetken, mutta jossain vaiheessa taipumus symetriaan vie voiton. Pilkkujen jaon kanssa ilmiö tuli huomattua. Mustasta yritin saada "kuultavaa lakkamustaa" ja enpä omasta mielestäni pölhömmin onnistunutkaan. Keltainen on RLM 04 ja saattaa olla liian keltainen, mutta eipä Harrasteesta nyt varsinaista sävyäkään sattunut löytymään. Kamera on kyllä armoton koskapa itse maalaillesani en huomannut keltaisen karkailua, mutta kuvasta sen kyllä huomaa. Pientä vinistelyä…
Viimeksi muokattu 9.12.2014 17:06
Miragen vickers tankki 1:35etseillä höystettynä, suomikuosiin rakennettuna. Paaaljon viilailua ja kittailua luvassa. Jännä homma kun kansikuvaa katsoo niin on vimosen päälle mutta ku laatikon aukaisee niin puuttuu niittejä tornista ym,ym:)
Konversiot ICM:n malleista. Mercedes Benz L1500S LLG firetruck -> L1500A Kastenwagen, sekä Opel Blitz 2.5-32 1,5 ton. -> Opel Blitz Kastenwagen.Tamiyan RB6:sta muokaten Toro Rosso STR5

Värierottelu on kännykameralla vähän hassu (siivenkärjet ovat oikeasti punaiset), mutta rakenteilla Eduardin I-16 -tuplapakkaus (I-16 Type 10 over Spain) ja samalta yhtiöltä "Danger Zone" (eivät näköjään halunneet maksaa Grummanille lisenssistä):