Pienoismallit.net

Mitä työn alla?Lancasterin dioraama on hieman edistynyt. Tässä vasta kokeilen miten ehkä kalustoa tuohon kentälle sijoitan. Ainakin nuo figuurit vaihdan uusiin - nämä äijät kun näyttävät vaan toimettomina seisoskelevan.


… ja kauhulla odotan sitä hetkeä, kun ryhdyn asentamaan antennilankoja tuosta ohjaamokuvusta peräsimiin …

… ja vielä yksi kuva hieman lähempää
no nyt ei vielä tiedä toteutuuko aikataulu tarkoitus oli alkaa humenna maalaamaan SU-152 ja 6 kpl KV-1 siä mukana suomalaiset, mutta SU vielä vähän vaiheessa ja illalla ei taida ehtiä mitään mutta humenna ainakin pohjamaalit. Se on vaan kumma kun homma karkaa käsistä, kun päätarkoitus on SU-152 ja sen modulaatio kaveriks joku Trumpan loistava KV no sit tuli Bisonin dekalit suomalaisiin ja trumpan vaunuja vähän yhdistellen ja noi pari vanhaa Tamiyaa ja MIG muutossarja.
no kun nää nipussa niin 1/32 P-38 siirtokuvat loppuun ja sit pitää käydä kysymässä Martilta olisko Suomi Fiatia 1/32 vielä
Tamiyan T-55 alkaa löytämään hahmoaan läpikäytyään pitkän identiteettikriisin :D

Siitä se lähtee, reiät ID-valoille porattu. Rungon alapuolen kanssa on vielä tekemistä, puolikkaat ovat vähän eriparisesti kaarevat…

Tamiyan Char B1 bis ja tällä kertaa tehdään ranskalaisten väreissä. Nopsaan menee nippuun näin alkuvaiheessa.
vähän testailua miten taipuu 1:72 ukkelit …vähän hankalaa kyseessä 30 v vanhaa ämpärimuoviaMoottorit kasassa, pre-sheidattu ja kitattu. Jahka se tuosta vielä "lentoon lähtee"..

Kuka arvaa mihinkä koneeseen tulee?