Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Jaakko, pitääkin kääntää:D Kiinnihän ne on mutta suht helposti irrotettavissa.

Kiitti!
Tekeillä Flashbackin Hansa Brandenburg W.29 vesitaso mittakaavassa 1/48 Itävalta-Unkarin tunnuksilla.
Ja nopean maalaussession jälkeen vähän tulostakin:
Airfixin Spitfire I 1/72:

Azurin Potez 631 1/72:


SEuraavaksi lakkaa pintaan ja dekaalit…
Ja ei niin nopean maalaussession jälkeen tulos näyttää tältä:Aiemmin työtä haitannut ruiskun räkimisongelma postui ottamalla käyttöön ruiskuun kiinnitettävän vedenerottimen. Nyt pitäisi vielä harjoitella enemmän ruiskun käyttöä ettei tarvitsisi korjausmaalata mallia useampaan kertaan…
Griffonin lokasuojat dragonin panzer IV:hen. Lokarit ovat jo itsessään mallisarja. Etsiosia on kahdella arkilla yli 50 pelkkien lokarien tekemiseen. Tuokin pieni osio rakentui 7 osasta Nuita askarrellessa meneekin muutama ilta.


Työpöydällä "maalinkuivumismallina" tällainen härveli. Skaala on 1/72.
Academyn Su-27, Eduardin ohjaamon etsisetillä. Academyn oma näkemys (alempi kuva) oli sen verran synkkä, että oli pakko turvautua etseihin. Kone tulee Russian Knightsin väreihin ja todella optimistinen tavoite olisi saada valmiiksi Lahden Näyttelyyn.

Kasvot alkaisi olla kaikilla… osan varjostukset ja valot uupuvat vaateista ja hilpehöörit.
Osan ukkeleiden asentoja on muokattu jotta eivät olisi identisiä.. kyseessä on tämä sarja

Viimeksi muokattu 17.7.2013 21:01
Kubelwagen type 82, johon tarkoitus lisätä pulska saksalaissotilas joka leikittää koiraa. Eli pienimuotoinen dioraama. Wagen on tamiyan sarja ja figuurisarja Platoon PT -028.

T90 tankki odottaa maalausta:

Tamiya OOB-ryhmismalli valmistuu hyvää vauhtia. Täytyy todeta, että on erittäin mukavaa rakennettavaa tällainen 1:48-skaalan vaunu. Malli toimii samalla uusien tekniikoiden harjoittelualustana ja ensimmäiset chippailukokeilut on tehty pohjamaalin päälle. Sen perään vedin vielä AK:n washin, joka tosin jäi aika ilkeästi kiiltelemään; täytyy sutia mattalakat päälle. Seuraavaksi pitäisi jatkaa AK:n tuotteiden kokeilua ja kurata hieman alarunkoa, jonka jälkeen voi asentaa telat paikalleen (odottelevat syrjässä maalattuina).