Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

PM Modelin 1/72 Fokker D.XXI
Revellin 1/32 He-219 ja Tamiya 1/48 Brewster Buffalo.
Nieuport 17 suomen sisällisotaan (valkoisille) valmistuu pikkuhiljaa, runko alkaa saada värit ja kohta on tasojen vuoro, koeviikon ajaksi joudun laittamaan senkin tauolle :P Vietnam ryhmärakenteluun alunperin tarkoituksena ollut uh-1 saa jatkoa, mallin rakentaminen tyssäsi siinä vaiheessa kun ryhmiksen aika loppui, jolloin laitoin sen hiukan tauolle, nyt uudelleen jatkettuna on se sen verran karua jälkeä että valmistumiseen voi mennä jonkin aikaa :P -Leevi
RS Modelsin 1/72 Lightning P-322 on loppusuoralla. Siirtokuvat, kiiltävä/mattalakka ja muutamat pikkuosat vielä puuttuvat.

Meneillään on myös U.S. Olive Drab projekti jossa tarkoituksena on rakentaa neljä eri lentokonetta (Airfixin P-39, Hobby Bossin P-40, Revellin P-47 ja Revellin P-51) ja maalata ne Lifecolorin U.S. Olive Drab pakkauksen väreillä. Ihan vaan nähdäkseni miltä ne näyttävät lentokoneiden pinnassa ja miten paljon eri sävyt eroavat toisistaan. Maalipaketin kannesta päätellen ne ovat lähinnä maalalustolle tarkoitettuja värejä. P-39 ja P-40 on lähes valmiit, P-47 on aloitettu ja P-51 odottaa pääsyään "tuotantolinjalle".

E-P
Master Boxin Bloody Atoll sarjoista 1 ja 3 eli hyökkäävät japanilaiset ja puolustavat jenkit, yhteensä 9 figuria. Figut loppusuoralla osa "valmiina" ja muutama aseita vaille. Nyt pitäs alkaa kasvien ja alustan väkertämiseen.
A400M valmistuu hitaasti mutta varmasti, sisätilat pian valmiina.
Vähän olen Drakenin ilmanottoskuuppeja availlut ja väsäillyt peräevän etureunan aukkoon säleikköä.

Tamiya OOB-ryhmiksen Jagdtiger tuli valmiiksi joten taidan jatkaa saman valmistajan Elefantilla. Hommahan on telaketjuja vaille pohjamaalaukseen valmista kauraa, ja ensin ajattelemieni Friulien sijaan taidankin käyttää sarjan mukana tulevia linkki&lenkki ketjuja tuon JT-projektin tuloksesta rohkaistuneena. Detaljeiltaan nuo Elefantin originaaliketjut eivät häpeä mitään aftermarket-osaa joten katsotaan mitä tulee :)
Tässä on rakenteilla toinen suomi malli minulle
[img][/img]
Viimeksi muokattu 30.5.2013 20:41
Revellin 1:700 Bismarck pääsi tänään paketista päivänvaloon ja näin ollen työpöydälle.