Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

AFV Clubin 1/35 Late Tiger. Mukavasti hyvällä kolvilla ja tuurilla onnistunut etsilokareiden juottaminen.
No niin, kittaustalkoot käyntiin: Heinkel 177:n runko saatiin vihdoin ja viimein nippuun…, tai siis ainakin melkein, enää puuttuu kilo tai pari kittiä. Tässä välissä voisi kyllä taas hermojen lepuutusmalliksi ottaa hyllystä Tamiyan He 219:n.
Heikki Hyttinen kirjoitti:
Ainakin joka kolmas malli täytyy valmistua metallipinnalla…Academyn 1:48 P-38J/L +Aeromaster decals

Onpas makoisa Lightning! Kiva nähdä että joku muukin näitä rakentelee, on nimittäin luvattoman vähän P-38:ja valmistunut tällä palstalla.. mistä lie johtuu.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Tomi Helttula kirjoitti:
Työn alla on Trumpeter:in iso 1/16 King Tiger. Työ edistyy erittäin hitaasti, mutta varmasti. Kittituubin korkkia ei ole tarvinnut sulkea.
Tarkoitat varmaan kittiämpäriä?:D Ei taida ihan tuubilla pärjätä tuossa mallissa:)
Hieman liioittelin kitin tarvetta, onneksi paklalla on tarpeeksi isoja purkkeja myynnissä, ettei tarvitse koko ajan olla ostamassa lisää…
Nyt kun sain yhden dioraaman valmiiksi, pääsen toisen kimppuun takaisin ja toivottavasti saan tämän nyt kekeytyksettä valmiiksi asti. Mallin nimi on Ouninpohja 1967 ja se on ollut lähemmäs vuoden taas odottamassa vuoroaan. Nyt Timo ja Pekka vöihin ja loput ohjaamon varusteet paikoilleen, jonka jälkeen pääsenkin laittamaan moottoria paikoilleen ja johdottamaan sitä.
Vuonna 2004 aloitettu projekti lähti liikkeelle mukavasti pikkutauon jälkeen mutta pysähtyi yhden hiton telakengän puuttumiseen. Perhanan Revell!
[img][/img]
Ja malli siis CMK:n konversio FlakFAMO88. Sarjan resiinitykki on aika heikko esitys verrattuna uuteen Revelliin. En kuitenkaan lähde enää vaihtamaan:)
Kesällä päästy sen verran eteenpäin että:
BefelPanther D, 99% valmis figu kesken
BefelPanther A, 99% valmis figut kesken
Panther D, perusmaalaus tehty
Panther D, uudelleen maalattu vanha tekele
Tiger II Porsche "Annaliese" perusmaalaus tehty
Tiger I early odottaa ketjuja, muuten perusmaalaus tehty

Nyt on vähän mallausblokki päällä ja pitäis tehdä välillä jotain vihreämpää

Tero
Draken pääsyt hyvään vauhtiin, pitäisi valmistua C4:een joten muutamia viikkoja aikaa vielä.

Muutaman kuukauden mallailutauon jälkeen tapahtunutta: kesken jäänyt Zero päätyy jätekuormaan parin kohtalaisen ison kämmin takia (uusi hankinnassa), Ishakin sisustan rakentelu käynnissä ja lisäksi syrjähyppy 1:72-skaalaan P-47 Razorbackin muodossa. Samalla tenavien (9, 9, ja 11 v) opastusta mallailun saloihin, heillä kullakin omat 1:72-lekonsa. Innostus ollut vaihtelevaa…