Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Revellin 1:72 Jagdpanther sai juuri telat paikoilleen. Nyt pähkäilen edessä olevaa maalausta jonka ohjeita en oikein ymmärrä…
Tamiyan JS-3 kasaus vaiheessa. Alkaa kohta olla niin nipussa että saa maalia niskaan. Mukavaa mallailla pitkästä aikaa, meni paljon aikaa uuden mallailutilan laittoon.
Tamiyan subaru wrx siviili-rata-hässäkkä kiilloitusta ja loppukasausta vaille valmiina, ja vähän aloitettu jo maalin kuivumista odotellessa Tamiyan paljon kehuttu LFA, ainakin laatikossa kaikki näyttää kehujen mukaiselta ja ensimmäiset moottorin osat sopivat toisiinsa loistavasti.
Tuli hommattua tuo Academyn juhlamalli Titanicista. Mielenkiinnolla jään odottamaan että riittääkö taidot tuon valmiiksi saattamiseen. Osien määrä on suuri ja pelkästään etsiosien järkyttävä määrä saa aikaan hysteerisiä naurun pyrskähdyksiä. Tämä on ylivoimaisesti suurin ja kallein malli mitä olen ikinä hommannut. Laitettu tuttu tavara antamaan mittakaavaa.
Itsellä työn alla "hieman pienimuotoisempi työ, kuin tuo Paavon huima Titanic-projekti. :) …eli Italerin 1/48 Autoblinda AB43, josta tulee vuoden 1950 italialainen poliisi-versio. Mallin laatu tuntuu hyvältä, ja olin näin noviisina tosi yllättynyt kun paljastui, että pohjaosa on metallia. Onko tämä yleistäkin?
Juuri alottelin Simil R Ford Focus RS WRC 2010 1/24 suhteen ralliautoa väsäämään ja odottelen pakettia jossa on tulossa Academyn M1025 Armored Car 1:35 sekä Zvezdan Russian T-90 MBT 1:35 mallit.
"Itellan postikuski"
^Jaha, Peteltä tulee taas jotain hauskaa. Osaan arvata jo, että lopputulos on viihdyttävä:)
Talviloman ratoksi UM:n BT-5 Partin etseillä.Vähän epäilen ettei tällä lomalla valmistu, varsinkin kun tykin putki on vielä postissa, mutta jos kesälomalla sitten?
Tamiyan sarjasta 1/48 skaalan Crusader Mk1 tankki. Todella laadukas sarja verrattuna aiemmin kokoamiini ( joita ei vielä hirveästi ole ). Pitää koittaa saada tuosta ensimmäinen malli josta voisi tänne kuvia kans laittaa. Nyt on pohjamaalaus tehty, Tamiyan Nato Black ohennettuna. Tuo kyseinen maali muuten toimi todella hyvin ruiskussa. Kerroksesta tuli todella ohut ja siisti.

Pääväreiksi tulee aavikkokeltainen, koitan saada aikaan paneeleihin vaalennusta. Oranssihtavaa filtteriä olisi tarkoitus myös tässä kokeilla.