Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Työn alla olevia projekteja on kertynyt jokseenkin liikaa. Muutamia mainitakseni: Tiger 1 Initial "Afrikka" (Tamiya), Panzer IV Ausf. J (Tamiya), King Tiger Ardennes Front (Tamiya) , King Tiger Porsche Turret (Dragon) ja Panther II (Dragon)

Eniten huomiota saa täl hetkel Panzer IV hyöstettynä Aberin etseillä.

Hyvää Uutta Vuotta 2007 kaikille tasapuolisesti.
I-15 projektin otettua kunnolla takapakkia aloitin Hasen 1/72 Suomi-Brewsterin. Muutama palikka pitäis vielä liimata, sitten pääsis maalaamaan. En oo kyllä ihan sata-varmasti päättäny vielä ees yksilöä… joka tapauksessa malli on kyllä tosi mukava rakentaa, vaan mitäpä sitä muuta voi Hasegawalta odottaakaan?
Tällä hetkellä oma tilanne näyttää melkeinpä hyvältä, mutta kova hinku olisi käydä mallikaupoilla tässä joku päivä, ja ainahan sieltä jotain tarttuu haaviin. Maalauspöydällä KV-2, vielä kokoamisvaiheessa Tamiyan pikkutiikeri, hyllyssä enimmäkseen sprueissa kiinni oleva Dragonin PzIV (ikuisuusmalli joka valmistunee joskus -09 lopulla).
Omalla työpöydän nurkalla valmistumista odottavat tamiyan stug III (1/48) ja revellin hummeri (1/72). Reveliin tosin koskettu viimeks joskus viime kesälomalla mutta eiköhän sen voi luvata valmistuvan heti kun jaksaa taas mallirasiaa raottaa ^^. Heti stugin jälkeen sormia syyhyttäis alotella tamiyan saman skaalan cromwellia ja tähän malliin vois uskaltautua kokeilla ensi kertaa etsiosien laittamista.. :)
Välipäivien varalle työn alla purjelaiva Gorch Fock, pääasiassa tällä hekellä Spad XIII 1:28 ja pöydän perimmäisessä nurkkauksessa yksi Tiger VI 1:72, jota rakennan sitten taas kun erityinen masokismi iskee (meni käämit niiden telojen kanssa). Kaikki kunnioitukseni niille, jotka jaksavat niiden kanssa.

Niin muuten, Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoille
Revelliltä Avro Lancaster "DAM BUSTER" ja German submarine VIIC/41 Atlantic version.
Työn alla on Panther early type Dragonilta, Italerin Opel Blitchja laatikossa on sellainen 8 pyöräinen panssiajoneuvo.
Päätin rauhoittaa tilannetta toistaiseksi jättämällä rauhaan kaikki WWI-lekoprojektit ja aloittaa jonkin suurehkon ja aikaa vievän WWII lekomallin. Kolme eri vaihtoehtoa minulla olisi omassa varastossa nyt odottamassa, mutta en osaa päättää minkä niistä aloittaisin, joten pyydänkin apua valinnassa. Siispä pikku äänestys käyntiin. Minkä näistä seuraavista kolmesta vaihtoehdosta just sinä rakentaisit ensin? Mielellään myös selitys että miksi?

- Trumpeterin Wellington (1:48)
- Trumpeterin Focke Wulf FW200 Condor (1:48)
- MPM:n Heinkel He-177 Greif (1:48)

Aloitan sitten eniten ääniä saaneen vaihtoehdon ja sen kanssa pääseekin melko pitkälle kevääseen - oli se sitten mikä tahansa noista kolmesta.
Heh, hauska äänestys. Itse aloittaisin tuosta Wellingtonista ja seuraavaksi HE-177 ja lopuksi Focke
Pakko olla samaa mieltä Sepon kanssa, perusteluina kuitenkin itselläni pelkästään ulkonäölliset seikat. Tosin valinta kärkikaksikossa olisi melko vaikea… Condor on noista kuitenkin kaikkein tylsin ja persoonattomin ilmestys IMO.