Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

SB-2 alkaa olla pikku hiljaa maalattu. Metalliväri pensselillä on aika haastavaa, kun ne sutivedot jää niin näkyviin. Muistan jostain aiemmasta mallistani, miten valokuvat oli aivan karmean näköisiä juuri siksi kun valoheijastus toi pensselijäljet esiin potenssiin sata. Pintaan voisi tietty vetää tuon kiiltävämmän akryylilakan joka on sopivasti sävytetty. Tästä tulee eka mallini jossa on laskutelineet sisällä. Muovi oli aika haurasta ja onnistuin katkaisemaan toisen laskutelineistä. En viitsinyt alkaa sitä rakentelemaan ehjäksi vaan päädyin tällaiseen ratkaisuun. Ripustan koneen vaikka meidän makkarin lamppuun ohuilla langoilla :D
Oletko kokeillut Mr.Colorin metallivärejä? Mielestäni toimivat aika hyvin myös siveltimen kanssa. Tuon Wanhan Frogin SB-2:n saattaminen maalauskuntoon on kyllä aika hyvä suoritus! Omat, molemmat yritykset, lensivät roskiin jo 80-luvun alussa :-D
Sinähän olet nopea, minä vasta haaveilen oman SB:n maalauksesta. Kitti talkoot jatkuu :)
Aloitin kasaamaan Aeroclubin Gloster Gamecockia. Saas nähä mitä tuosta syntyy.
Harmittavasti omasta Broblanin Gamecocista on tuo näkyvin moottorinosa kadonnut, tsemppiä Paavolle "kukosta" saa sympaattisen näköisen mallin.
Ei ole tämäkään sarja ihan täydellinen osiltaan. Toisen laskutelineen joutuu rakentamaan itse. Nyttemmin paljastuikin ettei tästä Suomi mallia saa tehtyäkään kun tuo moottori on tyystin erilainen. Tehhää siitä sitten Britti versio:)
Pölyistä kaivoin esiin Italerin Pantherin, joka tulee marssivarustukseen ja ehkä pienelle maaston palalle. Mallissa Jordi Rubion putki, Aberin fotoetsejä, Zimmerit Milliputista, ja telat tulevat Model Kastenilta.

Viimeksi muokattu 3.2.2012 09:26
Trumpan pak44 sai eilen hitusen maalia ylleen. Malli oli pakko hankkia jo pelkän putken takia.. :D
Type 83 huvin ja harjoittelun vuoksi