Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Janne Ikonen kirjoitti:
Conan barbaari ja T-Ford ambulanssi.
Ai dioraama tekeillä,vai ;)
Itse asiassa ei mittään, mutta miksiköhän tääkin piti kirjottaa tähän?
Revellin Junkers Ju-87 1/32

Vähän aikaa seisootää rojekti ku maskiteippi loppu, damn!
no… meiliä tietonikkariin!! ;)
Juuri lopettelin maalaamista. Neljään malliin pohjamaalit ja Pokryshevin P-40 E sai yläpintojen ruskean ylleen.
Projekti suunnitelmat muuttuu. Bishop alkaa olla loppu suoralla ja E-100 on aluillaan.
Tavallaan pitäisi olla Sturmtigerille alusta työn alla, mukulakivikatua ja rauniota, muttamutta… Nyt tuntuu että kiskoo niin moneen suuntaan, ois jokunen hyvä aloittamaton malli laatikossa ja jokainen polttelee osaltaan. Ehkä se tästä hahmottuu taas kun alkaa arki ens maanantaina ja pitää saada ajatukset pois työstä :-)


T26 konversio RPM sarjasta, eli m1931 muttuu m1933.
Just sain maalattua itärintamatunnukset G-2 mersuun, I-16:sta ja PZL 24:n. Seuraavaksi Chatoon punaiset tunnukset.
Viikonloppuna siivous ja ns. inventaario malleista sekä tarvikkeista. Jotain voi tulla myyntiin asti halvalla kun vain saan päätettyä mitä laitan pois.

Työn alla sotakalustoa, Sherman tankki (kuvat täällä), Jeep melkein valmis (kuvat täällä, figurin maalaus), Kettenkrad (pohjissa), Swimmwagen (maalattu, viimeistelyä vaille valmis, figuurit pohjamaalissa) sekä isommat figuurit aloitettuna

Työn alla muuta, Ford 34 (kuvia täällä, pientä viimeistelyä vaille valmis), Ford 50 (kori maalissa ja lakattuna, sisusta vaiheessa), Dodge Charger (vaiheessa), Karmann Ghia (kori maalattuna, sisustaa vaille), Honda 500 Pons 98 (alennuksesta, pelkästään dekaleiden asennusta varten hommattu aihio), Kawasaki 2006 RR (osat maalattu, odottaa dekaleita ja kasaamista loppuun, maalit zero paints), Chevelle wagon (moottoria ja sisustaa vaille valmis, kori maalattu, foilattu ja lakattu). Onhan tuossa vielä viimeistelyä, jotenkin on helpompi alkaa kuin saada loppuun asti vietyä noita malleja.
Marderia pukkaa ja tavoitteessa ois saada se näyttämään tältä mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/Slovakia/marder3-b.jpg

Tankki ja miehistö alkaa olemaan loppuhiomista vaille valmis ja alusta tuohon pitäisi olla aika simppeli pyöräyttää. Haasteellista tulee olemaan asettelu ja saada siitä valokuva joka muistuttaisi alkuperäistä.
Voisi olla julkaisu kelpoinen viikon/kahden sisällä