Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Antti Pentikäinen kirjoitti:
^Hienon näköinen vaunu tulossa! Telojen ja pyörien vanhennus näyttää vähän kököltä. Enemmän vaalean sävyisiä mattapigmenttejä kehiin vaan. Riippuu tietysti missä maastossa vaunu on rämpinyt.
Länsi-Venäjällä, sopisiko "vaalean sävyiseksi mattapigmentiksi" vaikkapa puuteri? Jotain tiepölyä ajattelin tohon vielä väkertää.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
^Väri on turhan kirkas. Filtterillä saisit taitettua sävyä tummenmaksi. Interior Green on oikea sävy. About tän värinen: www.ww2aircraft.net…ons-tutorials-guidebooks/167306d1305311016t-b-17-interior-colour-us.gif
Saattaa olla vähän räikeä.
Kattelin noita ohjaamokuvia ja aikamoisia vaihteluita oli noissa sävyvissä.
Tuonkin värinen ohjaamo löytyy kyllä.
Hieman yllättävä käänne Doran valmistumisessa. 16 vuotta lateksinpeitossa olevasta ohjaamosta puuttui tavaraa:O Eli nyt vaan metsästämään puuttuva niskapanssari ja tähtäin sinne.
Laivan isovene, scratsina, työn alla. Tosin tänään töissä jäi sormet lavan ja hyllypalkin väliin joten rakentelut varmaankin keskeytyy hetkeksi. EI voi toisen käden sormia taivuttaa edes koukkuun. Pitäis saada jostain varakäsi lainaks.
Tamiyan Pzkpfw II C maustettuna LionMarc:n putkella ja tuntemattoman valmistajan antennilla. Neljäs malli rakennettuna, jokohan seuraavaksi jaksaisi maalata…

^Itseänikin himottaa tuo vaunu. Miten meni kasaan? Tai olla vaan, että ravistaa laatikkoa niin menee kasaan:)
Joo. Sen lisäksi, että vaunu on melko halpa, niin se myös todellakin menee kasaan lähes laatikkoa ravistamalla…suosittelen.
Esimakua tulevasta:


Valmis malli nähtävillä ensi viikolla.
F-mallin Pantteriin tuotantosarjaa Berliini syksyllä -45 ruiskuteltu naamiokaavio pintaan. Melko häiriintynyt esitys luvassa…
Zvezdan T-34/76 1/35 ensimmäinen maalikerros.
Vielä paikoin tuoretta maalia näkyvissä,ruiskulla maalattu.
Tähän tulee vielä miinanraivaus rulla.
Onko väri lähelläkään oikeaa sävyä?