Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Nopee räpsy litkutetusta Dorasta:

Pientä muutosta havaittavissa edelliseen postaamaani kuvaan.
älä hyvä mies poista kuvia. :) Vaan vaunu näyttää hyvältä, modulointi tulee hyvin esiin talvicamon alta. Odotan jatkoa…
Toni Jussila kirjoitti:
Pacific-dioraama vaiheessa. Pohjana käytin sätkätupakkaa ja jotain sirotetta. Kasvien kiinnittäminen on niin työlästä kuin kuvittelinkin. Käytännössä jokainen risu pitää liimata erikseen. Lisäksi tarvitaan eri lajikkeita ainakin 5-7 kpl, ettei menisi turhan yksipuoliseksi. Sitten on vielä maalausvaihe useilla eri vihreän sävyillä.
Hieno dio tulossa. Vaunu ja figut näyttävät kuvassa erittäin hyviltä. Maastoon vaan tosiaan paljon eri sävyjä. Samantyylinen dio juuri valmistumassa itsellänikin:)


Tästä olisi tarkoitus tulla 75mm Suomen sodan 1808 sotilas.
MikkoHeikkinen kirjoitti:
Tästä olisi tarkoitus tulla 75mm Suomen sodan 1808 sotilas.
Näyttää sopivasti väsyneeltä veteraanilta. Maalauksessa vielä huomioon ahavoitunut iho ja nenään vähän punaa, varsinkin jos tulee talvisaikaan…
Miljoonien pikkusten plokien ja muiden takilointi osien vääntämistä. Alla muutama esimerkki. Menee hieman silmät välillä ristiin.

Viimeksi muokattu 24.8.2011 21:29
A-4 ei tahdo edistyä, valkoisen maalaus meni aivan käsille, kivat appelssiinipinnat laskutelineen luukuissa.

Kele.

Kun on niin käsittämätön määrä duunia tossa Skyhawkissa, en taida jaksaa ruveta aseistusta vääntämään suuremmissa määrin, Maverickit (1 kpl per siipi) ja M-117 harjotuspommit saavat riittää.
1/72 Tiger (P) kaartaa kohti loppusuoraa, enää alusta ja tuskallisesti kasattujen telojen ujutus paikoilleen, niin ja tietysti miljoona muuta pikkujuttua jotka eivät ole vielä tulleet mieleen.
Tässä mennään tällä hetkellä.