Pienoismallit.net

Mitä työn alla?

Tomi Eloranta kirjoitti:
AFV Clubin 1/35 Sturmtiger ollut tuossa nyt jonkun aikaa, homma seisoi jonkun aikaa etsiosia odotellessa mutta nyt taas etenee mitenkuten…
Ja tähän liittyen myös kokeiluna MiniArtin street with park wall dioraama-alusta. Tähän asti on tullut tehtyä itse alustat mutta nyt kiinnosti myös kokeilla valmista, tosin tuo puiston aita taitaa korvautua omavalmiste rauniotalolla (ellei jotain passelia Verlindeniä satu kohdalle… ).
Kaksikin kappaletta Yak 28-koneita, Brewer ja Firebar, Contrailin kammoittavasta tupla-vacuformista. Välipalana teen, yllätys yllätys Messerschmitt BF-109 G-6. Unimodelsin 1:48 malli josta olisi tarkoitus tulla se lepakkokuviolla varustettu sodanjälkeinen MT-452
Viimeksi muokattu 21.6.2008 15:25
Pitkästä aikaa innostuin taas tekemään pienoismalleja. Päätin tehdä tuning auton alusta loppuun puusta. Saas nähä miten käy.
Revellin Bell Uh-1D Luftwaffe/Heer 1:72 ja sitten olisi tulossa dioraama.
Työn alla on auto mihin pitäisi tehdä siistit ja toimivat saranat kattoon ulkopuolelle,ei vaan nyt keksi miten ne toteuttaisi.

Tarkoitus on että auton takakate nousisi ylös aina näyttelyihin vietäessä.
Tällä hetkellä työn alla Ford Fairlane 500 Skyliner ´59. Tänään koko päivän kestäneet maalaus ja lakkaus sessiot alkaa olla päätöksessä ja pian on auto kasassa. :) Fordin jälkeen luvassa on Fast & Furious Tokyo Driftistä tuttu Chevy Monte Carlo ´70. Tuskin maltan odottaa pääsemistä tämän seuraavan projektin kimppuun. :)
Itselläni on työn alla Italerin 1:48 Il-2 Sturmovik. Osat näyttävät hyvälaatuisilta (Sormet syyhyää) : D
Nyt työn alla on uuden mallin hankkiminen. Pitäs päästä Tampereelle.
Revellin 1:72 F4U-5 Corsair, maalien puutteen takia en ole pystynyt jatkamaan.

Ja HMMWV-aavikko-diodraama, autot valmiina, itse pohjan valmistuksen aloitan vasta parin viikon päästä.
Muutaman kuukauden tauon jälkeen rakentaminen on taas täydessä vauhdissa..

Revellin Piper PA-18 Super Cub 1/32 ja Revellin 1/72 Tornado ADV