Pienoismallit.net

Ketutusketju

Tällä hetkellä riepoo Dragonin Mausin telapyörästö. Uskomattoman työläs koota, ei ihan kauhean siististi valettu ja kaupan päälle alyttömän hauras. Hajoaa jos päälle hönkäisee. Ikävä sivujuonne muuten hauskassa mallissa (vähän osia, menee kasaan heittämällä, iso ja näyttävä).
Aattelinpa tässä jouten ollessani edistää keskeneräistä ICM:n i-16 projektiani. Mittaritaulun maalasin ja kuivasivelin eilen illalla, nyt aattelin pyyhkästä kerroksen kiiltävää Vallejoa mittareiden suojaksi. Ruuvasin putelin auki ja aloin kaataa lakkaa "paletille", eli pullon korkkiin. Pullosta tulikin ihan reilu hulaus, olin näköjänsä onnistunut ruuvaamaan sen tippanokan irti. Lakkaa tuli sitten kerralla rapia puoli pullollista, lakkasin samalla kertaa mittaritaulun, toisen rungonpuolikkaan, pari irrallaan lojunutta Corsairin pommia ja laskutelineet. Onneksi olen opetellut käyttämään pahvia maalausalustana, muuten olis nyt lakattuna leikkuualustakin.
Alustuksena: Olin telonut toisesta kädestä sormen töissä, joka sievästi paketissa.
Rakensin Tamiynan pantheria ja olin juuri liimaamassa verkkoa pikaliimalla kannelle kiinni, kun joku onneton soitti. vastasin kännyyn ja samalla verkko tarttui sormeen kiinni. Siinä sain hötkyiltyä koko hässäkän kaikenlisäksi, oikeaan kulmakarvaan. Oli muuten emännällä hauskaa, kun sai leikata verkkoa/sormea kulmakarvoista irti.
Onneksi vain puhelin soi, enkä raapinut munia niin kuin yleensä.
Hellerin vampire johon ruiskuttelin taatusti "tutkassa näkymättömän" appelsiini pinnan tänään!!
Aikaisemmin hukkuikin jo kuomu ja tämä nykyinen "Aeroclub" 3:tta kertaa kiinnitettynä.
Niin joo,vika ei liene sarjassa vaan tekijässä…
Artesania Latinan San francisco2 ja maan vetovoima. Iso maston purjeen köysistöä "solmimassa" ja emäntä huutelee keittiöstä kesken kaiken jotain turhuuksia. Siinä sitten käännyn ovellepäin ja huitaisen laivan lattialle. keulamasto poikki, isomasto poikki, rungon keulasta laudotus osittain irti ja tästä syystä runko hivenen vääntynyt. Kiipeilyköysistöt onneksi jo solmittu joka mastoon. Noin puolen vuoden urakka lattialla. Muutama "ärräpää" ja suomalainen perus sanasto tuli ladottua siinä. Saas nähä saako tuosta kalua enään. Jos ei niin saapahan hyvän syyn ostaa ALän Anatomy of Bounty kitin.
herby kirjoitti:
emäntä huutelee keittiöstä kesken kaiken jotain turhuuksia. Siinä sitten käännyn ovellepäin…
Ei sais nauraa, mutta…

Yhtäkkiä alko tuo oma kömmähdys tuntua niin pieneltä. Oman mallin eteen oli kuitenki tehty vasta muutama tunti.
Petri Manninen kirjoitti:
herby kirjoitti:
emäntä huutelee keittiöstä kesken kaiken jotain turhuuksia. Siinä sitten käännyn ovellepäin…
Ei sais nauraa, mutta…

Yhtäkkiä alko tuo oma kömmähdys tuntua niin pieneltä. Oman mallin eteen oli kuitenki tehty vasta muutama tunti.
Saa nauraa. =) Kyllä tuo ketutus pikkasen hiipumassa on muutaman oluen jälkeen. Huomenna köliin liimaa ja puristimia ruuvaamaan. Hyvää harjottelua nuo vaan on kun uudestaan tekee. Menee köysistä varmasti paremmin tälläkertaa kun on jo homman kertaalleen tehnyt malliin. Voi samalla korjata ne muuutamat pikku virheet jotka jäi harmittamaan.

Edit:typoja..
herby kirjoitti:
emäntä huutelee keittiöstä kesken kaiken jotain turhuuksia. Siinä sitten käännyn ovellepäin ja huitaisen laivan lattialle.
Minne täällä juuttuis, jos naiset maailmasta puuttuis. Otan osaa.
No kullähän tuon rungon sai liimatuksi takaisin mutta pikkasen vinoon jäi. Ei onneksi pahasti mutta harmittavat 1.5milliä. mastot on jo uudelleen sahattuna ja odottavat paikalleen asennusta. Onneksi kaikki köydet lähtivät nätisti irti, kun en ollut mitään liimannut kiinni edes vahongossa. Eli kyllä tuosta kalu tulee taas.
Meikäläistä nakertaa se, että kannettavan näytölle lensi pikaliimaa. Onneksi ei paljoa, mutta onko kellään neuvoja millä aineella sen saisi pois?