Pienoismallit.net

Ketutusketju

Taas viedään kulutajaa kuin pässiä narussa. Minulta meni Samsung:in U600 puhelimen liukukansi rikki. Puhelin on 3kk vanha ja takuu täysin voimissaan. Puhelin ei ole kertaakaan tippunut minnekkään, saatika kastunut. Noh. Äsken soittivat sitten huollosta että puhelimesta on löytynyt mikroskooppista kosteus vauriota, siis MIKROSKOOPPISTA. No vika puhelimessa on täysin mekaaninen vika, kansi aukeaa siis liikaa ja siitä syystä ei kannen näppäimet toimi,ja tuon kosteus vaurion takia koko puhelimen takuu on muka hylätty. Hapettuminen on siis ollut luultavasti jo puhelimessa kun sen ostin. Tuo mikroskooppinen hapettuminen ei vaikuta mitenkään puhelimen toimintaan. Eli toisin sanoen, jos tehdas voi jollain tapaa kumota takuun niin he kyllä keksii vaikka syyn siihen.

No otin sitten kuluttaja suojeluun yhteyttä. Ensimmäöisellä kerralla pääsin suoraan läpi. Nainen puhelimen toisessa päässä vain tokaisi että ei asia ihan noin mene. Koitin viellä toisen kerran soittaa kuluttajaasiamiehele joka on erikoistunut takuu asioihin. Kuuntelin noin 36 minuuttia tausta musiikkia. Sitten kello löi kaksi ja tuli nauhoitettu viesti että puhelin palvelu on avoinna 14.00 asti. Yli puolituntia jonottamista turhaan. Että menee taas purkki herneet nenään.
Ollaan toipumassa leikkauksesta. Olo on aikamoisen kamala:-(
Nyt kyllä ottaa pattiin että ei oo mitään järkee.
Hifk voitti toisen kerran TPS sääli pleijareissa.
No onneksi en ole tällä hetkellä työelämässä enkä koulun penkillä ei nimittäin kummastakaan tulis mitään kun niin vituttaa
Ketuttaa kun en enää löydä täältä niitä kuvia kun pari leko mallia oli sulanut kelvottomiksi. Olivat matkalla johonkin näyttelyyn laatikossa jonka sisuksiin oli liimattu jotain pehmusteita.

Pistäkää vinkki mistä ne löytyy, tulevat varoittavaksi esimerkiksi kaverille.
Marko Eerola kirjoitti:
Ketuttaa kun en enää löydä täältä niitä kuvia kun pari leko mallia oli sulanut kelvottomiksi. Olivat matkalla johonkin näyttelyyn laatikossa jonka sisuksiin oli liimattu jotain pehmusteita.

Pistäkää vinkki mistä ne löytyy, tulevat varoittavaksi esimerkiksi kaverille.
Jyväskylän Pienoismallitapahtumasta löytyy
Suuret kiitokset ongelmajätteelle :)
Flunssa Prkl!!!
Sattuneesta syystä olen tällä viikolla reissannut paljon ja joutunut vierailemaan monessa kahvilassa/baarissa kun on ollut pakko pitää välillä virkistäytymistaukoja. Olen nyt tullut siihen tulokseen, että tämä Suomeenkin rantautunut erikoiskahvibuumi alkaa mennä jo liian pitkälle, nimittäin monessa mestassa oli ällistyttävän vaikeata se tavallisen kahvin tilaaminen. Ei sinne baarin kassalle voi enää mennä sanomaan että "yksi kahvi" - tuon jos sanoo, niin baarineiti tekee välittömästi 10-20 vastakysymystä… niihin kun pohdit sopivaa vastausta, niin jono takanasi kasvaa ja jonottajien otsasuonet alkavat pullistella uhkaavan näköisesti.

Siis näin se homma menee:

- Päivää, ottaisin yhden kahvin.
- Minkälaisen kahvin? Otatteko Cafe Latten tavallisella vaahdolla, tuplavaahdolla, maitovaahdolla vai kermavaahdolla? Vai Cafe Orientin mintulla, vai Cafe Roman tummalla paahdolla ja vaahdolla vai tuplavaahdolla, vai Cafe Roman vaalealla paahdolla ja vaahdolla vai tuplavaahdolla, vai turkkilaisen sekoituksen vaahdolla vai tuplavaahdolla, vai tansanialaisen sekoituksen vaahdolla vai tuplavaahdolla, vai otatteko espressoa vaahdolla, tuplavaahdolla, partavaahdolla vai ilman vaahtoa?

KELE! Se sumppi nyt tänne ja noileesti!
Eihän tuommoset edellämainitut flunssanpoikaset ole mitään verrattuna mun PUOLEN VUODEN flunssaputkeen, joka pari vuotta sitten huipentui vielä parin kuukauden heinänuhaan…

Nyt viimeisimmät "voimakkaan potutuksen" aiheet ovat tällaiset: Muutama päivä sitten söin ja join sängyssä katellessa telkkaria, kun jotenkin arvaamattomalla tavalla pullo karkas käsistä ja putosi rinnalleni. Nopealla harkitsemattomalla ja refleksinomaisella kädenliikkellä tartuin pulloon ja nostin sen nopeasti ylös, jolloin juomaa luiskahti vielä lisää ulos. päiväpeitolle tuli sellainen 30cmX30cm lammikko ja huomasin puhelimeni siinä keskellä! Nopean kuivaamisen jälkeen en havainnut vikoja. Sitten seuraavana päivänä soitin kaverilleni. Tavallinen tuut-valintaääni oli aivan JUMALATTOMAN kova ja särisevä, ja normaali puhe aiheutti myös särinää kaiuttimessa.

Toinen tuli sitten aamupäivällä kouluun mennessä. Lukion ykkösellä kun olen, niin riesanani on koeviikko, joten mallailemaankaan ei kerkeä. kun koe alkoi 8.30 ja olin tekemässä lähtöä 8.18, totesin myöhästyväni auttamattomasti, joten päätin ottaa potkurin matkaa siivittämään. Mukavan liukkaan alamäen keskellä aura-auto oli haukannut lunta vähän syvemmältä, ja potkuri luiskahti sitten paljaalle asvaltille. Seurauksena lennokas matka ohjaustangon yli ja vielä laskeuduin potkurin raudoille! Leukaan tuli kiva haava, josta vuoti kivasti verta, mutta enhän minä sitä huomannut. Potkuri päätyi tökkäyksen johdosta ilmalennolla lumihanken voimakkaan ***KELE-huudon kera, ja ilmeisen **ttuuntuneena jatkoin kävellen. Koululle päästyäni opettajalla on WTF-ilme! ja se kysy: mitäs sulle on käyny?!
Vastasin:"Potkuri nous kapinaan." Sitten katsoi peiliin: koko leuka veressä ja oli sitä vähän paidallaki..

Että tämmöstä tänne Paltamoon tänään..
Miuta rupee pikkuhiljaa sieppaamaan tän torpan kunnossapidosta vastaava kiinteistönhuoltoyritelmä. Nyt on sentään keskiviikon myräkän jäljiltä ilmestynyt jo semmonen lapion levynen kinttupolku ovelta etiäpäin. No kyllähän siitä kävellen menee, mutta meikäläisellä kun kasvaa noi pyörät persauksesta niin polku on kulkukelvoton. En oo päässyt koko talvena itsenäisesti pihalle, kun sitä ei oo vaivauduttu auraamaan kunnolla. Ei uskos että asun kaupungin suurimman vuokranantajan asunnossa. TAHTOO TALKKARIT TAKASIN!!

Ens viikolla rupee päitä putoilemaan!