Pienoismallit.net

Ketutusketju

Hummerit vaativat vähintään 2 ruutua leveytensä takia ja taaksepäin 18 ruutua ,ei kannata tällaisella yrittää Jumbon parkkihalleihin ruuhka-aikana.
Simasotku on nyt kunnialla siivottu. Onni onnettomuudessa, että kyseinen tapahtuma ei sattunut mallailuhuoneessa, vaan vain keittiössä. Räjähdys oli kuin hiroshimassa ja sitten oli himasimassa. Runohuuli väpättää..
Minulla räjähti vappusimapullo jääkaapissa n. 20 vuotta sitten. Avasin oven muualle katsellen ja syrjäsilmällä näin, että jotain putoaa kaapista. Eihän siinä muuta kuin käsi pikaisesti alle, ettei putoa lattialle, pikkaisen kirpaisi kämmenessä ja kun katsoin niin siinähän se simapullon kaula törrötti pystyssä kierrepuoli ylöspäin. Kaksitoista tikkiä ommeltiin. Jostain syystä vaimo ei sen jälkeen ole valmistanut tai ostanut simaa. Tuli muuten myös reikä jääkaapin kattoon. Sima on vaarallista ;)
Ketuttaa, kun isä sai karaokelaitteiston toimimaan… Ja sitten vielä meillä on melko herkkä astmaatikko jouluvieraana, joten uutta Klimiä tai figuureita ei sitten torstaita ennen muutakuin "kuivahiplailla"…
Nyt ketuttaa. Kaadoin puhtaan tärpätin joukkoon vettä joka oli tärpättipullossa. Olisin saanut yhden mallin valmiiksi tärpätin jämillä, mutta en enää koska se on nyt "saastunutta" tärpättiä. Kerpele! Menee huomiseen, että saan uuden Diccon kaupasta.
Ketuttaa Hasegawan 1/32 Messerschmitt Bf109E. Tuntuu että kaikki ko. mallissa on vähän suunniteltu kieli poskessa. Malli taitaa kylläkin olla hieman vanhahko, mutta ei pitäisi olla syy huonouteen. Joka osaa tuntuu joutuvan hioa ja vuolla mahottomasti että ne sopisivat johonkin. Maanantaikappalekin on mielessä käynyt tai sitten en vain osaa :)
Nyt ketuttaa, että eilen menin huitasemaan askarteluveitsellä puol senttiä syvän haavan kätteen… :(
Noin 800km ja rapiat päälle autossa istumista huomenna… eeeiii… ja tiistaina sama takaisin… GrRrRrRr… eikö niitä ihmissuhteita voi leipoa myöhemmin? :D
Viiksettää taas yllättäen.En osannut vastata yksityisviestiin kun sellainen löytyi postilaatikosta:¨(.Huomenna päivä uusi ja koitetaan paremmalla onnella ja hieman pirteämpänä tutkia asiaa:)
Yks asia mua ihmetyttää noissa marketeissa olevissa malleissa. Kun tänään kävin city-marketissa niin joku oli avannut kaikki kolme curtis hawkin paketit.Eikö yhden avaaminen olisi riittänyt? Ja sama brewestereissä. Ihmetyttää.