Pienoismallit.net

Ketutusketju

Valmistajien tapa tehdä panssarivaunujen tykinputket kahdessa puolikkaassa, varsinkin Tamiyalla näitä on paljon. Toki metalliputki korjaa usein ongelman, mutta silti ärsyttävää.
Pitkän tauon jälkeen perehtynyt taas rakenteluun. Mallit näyttää epätarkoilta… Tainnut lähteä näkö ulkonäön mukana..
Kahdesta Tamiyan kittituubista ja Micro Sol pullosta mureni korkki käsiin kun avasin ne, mitähän ihmettä nyt taas?
Mulla mureni kans MicroSolista ja Revellin Plasto kitistä :)
Petri Manninen kirjoitti:
Mulla mureni kans MicroSolista ja Revellin Plasto kitistä :)
Itsellä ainoastaan valkoiset korkit on murentuneet, muut pysyi ehjinä :D
Kolmen viikon matkailuautoreissulle lähdettiin kansallispuistoja kiertämään ja rouvalta mureni polvikierukka viikon jälkeen…
Kihti syö varvasta, pumppu liittyi vaihteeksi Beatles:iin, kaliporpov etenee kuin kheopsin pyramidi… en anna periksi.
Jätit sitten sinäkin hyvästit muikuille, oluelle ja wingseille. On se kirottua. Maksalaatikosta ei niin väliä eikä pierupuurosta.
En ole toistaiseksi mistään yllämainituista luopunut. Vaimolta pöllityt kortisonitabletit parantaa varpaan aika nopeesti ;-)
Kyllä sitä on luovuttu herkuista, ruokavalio piti muuttaa enemmän vilja&kasvis pohjalle, lihaa ei kauhean paljon, oluesta ei tarvinnut luopua, päärynäsiideri n.5plo/vuosi ei haittaa ja muutenkin tulee viinaksia juotua aika vähän vaikka joskus saattaa mennä pullo rommia ja kyytipojaksi salmiakkikossua saman verran, tämän jälkeen on olo yleensä sellainen että ei huomaa vaikka koko jalka vietäs =). Mutta minkäs teet, samaan kroppaan on mahdutettu lihasta, läskiä ja herkkusuu niin eipä siinä jää paljoa.